[叒係深夜西車] F1 2023 巴西站 討論區

1001 回覆
2 Like 19 Dislike
以前嘅話可能都講得通
依家呢個年紀就梗係利益最大
Ron知道麥對Kimi唔住所以讓佢贏返屆啫
白頭佬支持kimi又叫圖集中揸車唔好分心戰術、研發
佢咁支持kimi先有咁嘅分歧
馬總死鬼咗先失控令叻做1號
麥記康打都玩咗幾年,係見唔到希望加肥西入主先退休
有時唔關佢肯唔肯留
例如Alpine咁死攬on9con
裡面邊有人會理大頭既feedback?
而且老麥同垃利只係去返合理水平
距離爭冠仲有段距離
強如大頭都未必可以一個人救到一隊車隊
假設:
至愚巴你做sales, 返工間公司生意唔好,入埋d垃圾product, 減人工加你quote

點知market share大過你間公司既competitor俾offer仲加3成人工, 你跳唔跳?

車手都係打工仔黎
睇你屌垃利真係
愛之心 恨之切
咁個問題車隊值唔值同佢共患難先
當然係選擇省返啖氣暖肚
當年紅豆巴真係好支持垃利同圖架
場場都睇到心臟病發
你試下放Max係HAAS 睇下可唔可以共患難?
半季Radio 屌到變啞人啦
但車手又唔係齋為搵錢
而家個情況似係intel 前幾年咁,amd 出ryzen 就係咁搶ryzen market share, 但你會唔會話intel 回塘?8-11 代intel 係落後咗,但12代已經回勇,做chip designer 嘅唔通就因為amd 好勁就一窩蜂跳去amd?
垃利同老麥應該算?佢入AM 嗰陣都應該清楚爭冠唔係一年半載嘅事,點解佢突然咁心急想走?
好消息 好消息
預期話佢不能共患難
我覺得話佢根本唔係一個可以帶領車隊谷底反彈嘅車手會貼切d

佢返黎我麥個陣就係最好例子
佢份人本身就太自我同唔留情面
個陣揸住我麥部垃圾係radio完全唔留情面對住所有野日屌夜屌
明知radio會出街仲要日本康打主場都敢照鬧GP2 engine
明面都已經屌到咁
暗地裏自己隊閂埋門傾計大頭講野有幾咁難聽幾咁惡頂可想而知
成隊車隊氣氛士氣差到一個點
大頭完全唔能夠團結同帶領車隊
個幾年我麥冇咩進步大頭自己其實都有d責任

佢最適合都係比部靚車佢自己跑揸到盡
佢又冇怨言車隊又有成積咁就大家都開心
不要說了
肯定前世做錯事
今世先要迷啲紅色閪隊
FP出發
RISK OF RAIN FOR F1 FIRST PRACTICE SESSION IS 20 %
天氣
Wind
11.5 km/h NE
Humidity
53.0%
Track
43.3 °C
Air
30.0 °C
VER: my seat is flexing
照計碎片畀feedback 應該唔會唔識嘅,係佢手車唔夠快啫
和牛亦都唔係唔識set車嘅,不過F2上F1係兩回事,要進修
細牛上返嚟,除咗四萬震住班意粉人,更大可能係因為博士發爛渣要佢哋抄大牛功課做更新,唔再自主(煮)研發呢個先真

同埋細牛可能有新策略師,差啲唔記得咗前幾個月佢哋請人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞