[叒係深夜西車] F1 2023 巴西站 討論區

1001 回覆
2 Like 19 Dislike
擰頭 英文老師
佢屌GP2 都好明顯係話俾人聽既
車手Radio講果d野
有d係搏F1播出街架 所以係真係有心咁講
你見咸會成日話自己無胎,唔掂etc
至於你話佢自我呢d 其實每個wdc都係咁既
唔咩都要晒果個就一定唔係wdc
佢同唔同到條team同患難 我覺得好難講
你睇返佢07年轉麥拿倫 係真係好正常
全grip最快既車+車隊搵你 你去唔去
係之後既野引爆左佢地不和姐
咸爺自己都有責任架
之後去到拉利,佢真係交足120%貨俾拉利
係拉利自己戰術同部車真心廢 佢係拉利5年 頭4年都交足貨
重點可以話係佢問題 但果幾年拉利部車真心垃圾
之後佢再返麥拿倫 我就覺得佢自己同車隊都有責任既
16年button係度果震 係有起色架
17年改例+拍雲當 係真係死死死死死
佢覺得自己時間無多 想要有即戰力都好正常既
因為佢都無得幾多年可以燒
不過18年走左之後再返黎 佢心態係真係有d改變既
至少表面睇起上黎 叫做team player,唔同以前咁獨
琴日先同女友講
果幾年個個星期睇到我傷心眼淚流
起步又驚俾Max隊
入pit又驚佢地柒pit/亂call
拉利慢過兩隊客仔
一個紅 一個仲舞緊白
聽落同林蛇咁似嘅
果幾年重要49k ducati 拉利都係咁 真心痴線
紅牛仲舞緊白 試緊長距離
坦白講句我覺得碎片好無辜
部車本身唔得,佢又唔係牛系人,無端端有個位但又唔俾多少少時間佢就雞
最記得就係睇18巴林睇到心跳加速
something wrong in the front left. logan said
Ham蛇有PR(英式)好多
睇佢賽後訪問甚少批評車隊
麥記無grip
佢渣FE 今年第一年渣
根本唔掂 要重新習慣過 你當佢廢就差唔多
梗係啦
要屌都係team radio屌晒
但啲radio 都係直屌車隊
平治繼續舞緊黃

而家睇下麥換咗黃會唔會好啲
屌完識氹返
FIA STEWARDS: TURN 12 INCIDENT INVOLVING CARS 27 (HUL) AND 4 (NOR) WILL BE INVESTIGATED AFTER THE SESSION - CAUSING A COLLISION
Oscar
PS3沙包
門面嘢佢做足
應該係唔記得裝沙包 要入翻去
尾嗰十幾個圈
好在係公公
擠多咗牙膏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞