[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (39) - The Red Room D-9

1001 回覆
25 Like 6 Dislike

係咪真係有得玩

係咪真係有得玩

where dl

係咪真係有得玩

裝返個kakao 就有得玩啦

其實佢地平時係邊度練習
呢到好似唔係江邊個橦sm 大樓喎

點解咁多地方去咁既
究竟有幾多個地方

而家係去清潭洞$M 呢邊多啦

上網搵個地址
到時去打個卡先

係咪真係有得玩

裝返個kakao 就有得玩啦

廢青求教學

上網搵個地址
到時去打個卡先

http://shannysnote.pixnet.net/blog/post/444986708-%E3%80%90official-mall%E3%80%91sum-market-%E2%98%85-sm-c%26c%E6%96%B0%E5%A4%A7%E6%A8%93%EF%BC%8Csum-cafe

好簡單,清潭洞站6號出口直行就到....

bookmarked謝畢地U巴

bookmarked謝畢地U巴

我明明就係一個啤粒黎...
做乜係都要加畢地兩隻字....
想問下之前有個節目 唔記得咩section TV
主持係2個爆炸頭咁果個係咩節目?有冇中字link?

http://lemonidolshow.com/10798.html
49:20 開始
早知買sim,租咗蛋添

metoo租左visondata 有冇人用過

放心冇伏,不過記得尿袋跟身
早知買sim,租咗蛋添

租強放多兩舊野係身 用要又要還
早知買sim,租咗蛋添

租強放多兩舊野係身 用完又要還
早知買sim,租咗蛋添

租強放多兩舊野係身 用完又要還

尿袋都有輕便啲嘅;10000 mAh 嘅都有幾細隻下,夠同時頂一部電話+一隻蛋。而隻蛋其實都唔算用電用得好狠。經驗所得,一隻蛋由滿電到無晒電,通常至少頂到八個鐘。反而電話燒電會快好多 (一路行一路用住嚟上網)...

蛋商用過兩三間,維訊係其中一間,算OK,有事support夠快同responsive。

辛苦晒 …

辛苦晒 …

承歡一定要食多d嘢呀!真係大風d都吹起佢

A4歡…
仲有三日咋.....都戥佢地辛苦

A4歡…

吹唔起我咪得,我會拖住佢

A4歡…

咁白菜我拖埋
辛苦哂額頭

A4歡…

咁白菜我拖埋
辛苦哂額頭

車厘我拖得啦,辛苦哂你2位

A4歡…

咁白菜我拖埋
辛苦哂額頭

你都傻既
緊係左車厘右白菜

A4歡…

咁白菜我拖埋
辛苦哂額頭

你都傻既
緊係左車厘右白菜

白菜有劍拖啦 做咩啫你地
Btw我拖熊仔
你都傻既
緊係左車厘右白菜

成班啤粒係未等con等到癡咗…
晨咁早就喺度 FF

btw, 想攬車厘??
係都我先啦!
你都傻既
緊係左車厘右白菜

成班啤粒係未等con等到癡咗…
晨咁早就喺度 FF

btw, 想攬車厘??
係都我先啦!

隻抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞