[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (39) - The Red Room D-9

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
其實香港周圍都有得買旅行sim
又平又方便 做咩咁執著要係韓國買

去得嗰兩三日, 買張七八十蚊既 data sim 咪得囉
你話去睇打要歌電話no. 先至要喺嗰邊租 sim 啫

租SIM 我建議kkday
wifi 蛋就klook
但都要等到office hour先用得?

利申唔識 對上一次去都係用香港蛋

如果喺嗰邊買 EGSim 既話…
係要等佢地開工開通咗先用得
所以唔建議用EGSim

我今次自己就應該會用EGSIM
上次追完CB張卡仲未到期
充一充值就用到
其實香港周圍都有得買旅行sim
又平又方便 做咩咁執著要係韓國買

去得嗰兩三日, 買張七八十蚊既 data sim 咪得囉
你話去睇打要歌電話no. 先至要喺嗰邊租 sim 啫

租SIM 我建議kkday
wifi 蛋就klook

google完淨係data卡都成₩27500
香港買張幾十蚊博一博佢
香港買張幾十蚊博一博佢

唔使喺嗰邊租 sim啦,你都唔使用電話no.
喺香港買張七八十蚊夠用架啦
五日4G任用,上星期朋友用完返黎都無問題
新飯留名

新飯你好!
代主席問你:睇咗d咩咁唔爭氣入咗坑呀?
香港買張幾十蚊博一博佢

唔使喺嗰邊租 sim啦,你都唔使用電話no.
喺香港買張七八十蚊夠用架啦
五日4G任用,上星期朋友用完返黎都無問題

等陣去鴨記睇下
早知買sim,租咗蛋添
其實我上次試過用klook wifi蛋
我覺得sim卡會好d
因為隻蛋好快無電
1日要差2次電
要用尿袋吊住
sim卡會方便好多又唔使帶多舊野
用緊4G無限數據卡 係鴨記買都係60-70一張 無得打電話但網速夠快
btw 上次係咪仲有位巴打話18號早上6點到韓國???
睇下一齊夾埋去會場排週邊
用緊4G無限數據卡 係鴨記買都係60-70一張 無得打電話但網速夠快

用過卡真係返唔到轉頭
其實我上次試過用klook wifi蛋
我覺得sim卡會好d
因為隻蛋好快無電
1日要差2次電
要用尿袋吊住
sim卡會方便好多又唔使帶多舊野

我都無用強好耐啦
wifi強真係好快無晒電,4個鐘已gged

用過卡真係返唔到轉頭

有無相求介紹呢2日去鴨記買
啤啤 啪啪啪 啤啤 啪啪啪

用過卡真係返唔到轉頭

無影底 我記得有分5日同8日
我自己用緊個張就8日 綠色既
而5日好似係藍色定紫色
去到同個店員講要幾多日左右 無限數據
佢地就會比呢隻你

額總 啪啪啪 額總 啪啪啦

額總我地19號食咩好呀?

額總 啪啪啪 額總 啪啪啦

額總我地19號食咩好呀?

可否係香港再請一次呀額總

用過卡真係返唔到轉頭

無影底 我記得有分5日同8日
我自己用緊個張就8日 綠色既
而5日好似係藍色定紫色
去到同個店員講要幾多日左右 無限數據
佢地就會比呢隻你

張卡叫咩名
張卡叫咩名

行埋去話要張5日韓國4G data sim 就得架啦
貴過一百都唔好買
張卡叫咩名

貴過一百都唔好買

我一陣去買買完影上黎

張卡叫咩名

貴過一百都唔好買

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞