[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (39) - The Red Room D-9

1001 回覆
25 Like 6 Dislike

係咪要去ig搵代購?
有隻橫間dumbdumb係咪iphone6唔係7?

你講呢隻?
呢隻有 IP7 啦

至於點買... 一係搵代購,一係上ebay 搵啦
我想問你地訂周邊個到比左錢係咪仲係processing

等下先啦... $M 班人做嘢邊有咁快手呀...

係咪要去ig搵代購?
有隻橫間dumbdumb係咪iphone6唔係7?

你講呢隻?
呢隻有 IP7 啦

至於點買... 一係搵代購,一係上ebay 搵啦

依隻

依隻

呢隻好耐之前架啦... 無IP7啦...
去代購ig見到喇
諗緊買紅色5人ice cream cake定係5雀

究竟點解咁既design都出得街
成副uno咁

我要眼球淨化啊

睇咁多次都係咁無趣

究竟點解咁既design都出得街
成副uno咁

我要眼球淨化啊

睇咁多次都係咁無趣
我想問level up project 成日出現既7234 likes
7234個數字係代表咩?
去代購ig見到喇

有冇名
去代購ig見到喇

有冇名

咁正?
去代購ig見到喇

有冇名

咁正?

Ig打hashtag sumcase或者redvelvet週邊 會見到
廢事幫人賣廣告
一係我地請求叻巴團購
去代購ig見到喇

有冇名

咁正?

Ig打hashtag sumcase或者redvelvet週邊 會見到
廢事幫人賣廣告
一係我地請求叻巴團購

周邊
去代購ig見到喇

有冇名

咁正?

廢事幫人賣廣告
一係我地請求叻巴團購

U巴

廢事幫人賣廣告
一係我地請求叻巴團購

U巴

呢D 嘢都係留返俾IG 班代購搞啦...
我無咁本事可以乜都訂都返黎啦...

廢事幫人賣廣告
一係我地請求叻巴團購

U巴

呢D 嘢都係留返俾IG 班代購搞啦...
我無咁本事可以乜都訂都返黎啦...

對你先有信心
大叔用粉紅色會唔會太礙眼?

無乜嘢啦,我都用咗大半年
其實真係幾靚…

去韓國係咪有得買?

點都要去撐下師姐既
去韓國係咪有得買?

電話殼要去東大門 DDP 間 Sum 先有得買
買咗要等大約一個鐘先有得拎

點都要去撐下師姐既

師姐下集認哥應該勁好笑
去韓國係咪有得買?

電話殼要去東大門 DDP 間 Sum 先有得買
買咗要等大約一個鐘先有得拎

個一個鐘等啲咩

點都要去撐下師姐既

點都要去撐下師姐既

個一個鐘等啲咩

個電話殼可以寫字上去,限10-12個英文字母
要寫字既話就要等

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞