[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (39) - The Red Room D-9

1001 回覆
25 Like 6 Dislike

係咪有一餐係額總的

加埋額總個餐3餐

多謝額總先啦...
唔係無飯食架啦...

有神快拜
發覺去到果邊除左睇con唔知做乜好

行碟鋪追番d舊專輯
好耐之前去明洞innisfree定natural republic樓上有間碟舖,有個識廣東話既靚姐姐 不過唔知而家仲係唔係度

求地址
我都諗著星期五去買番啤啤d舊碟

你出左明洞6號出口(一出有間好大既uniqlo)之後行去natural republic鋪頭入面上樓梯上三樓就係,好易搵
唔係追星根本唔會去首爾
根本冇野好玩
第一次去韓國有咩要注意

有定心理準備俾呀豬媽撞

咁架咩
搭的士貴唔貴

半夜到機場係咪得的士去到酒店

行碟鋪追番d舊專輯
好耐之前去明洞innisfree定natural republic樓上有間碟舖,有個識廣東話既靚姐姐 不過唔知而家仲係唔係度

有時間可以去芯下

有夜巴
第一次去韓國有咩要注意

有定心理準備俾呀豬媽撞

咁架咩
搭的士貴唔貴

行碟鋪追番d舊專輯

有時間可以去芯下

有夜巴

有凌晨巴士出首爾站

求地址

貴婦團會去coex 架... 去到大把舊碟俾你買返啦

有夜巴

有夜巴

有凌晨巴士出首爾站

貴婦團團友的話...其實有巴士去江南高速客運站,近過你係首爾站番酒店
因為冇記錯好似全部酒店都係江南(?)
唔該哂
而家plan下行程先

求地址

咁就要睇佢要補番d咩貨...
今次行程仲舒服過之前追cb
咁都幾好

真係好過分

真係好過分

同埋coex好似得番間書店有碟賣,好似貴少少

咁又係... 班芯去coex應該無乜嘢好買...

同埋coex好似得番間書店有碟賣,好似貴少少

買碟緊係去明洞地下街啦
咁都幾好

所有嘢都定好晒...
唔似去追CB 咁多不安既因素....
係第一日去排周邊辛苦D 啫...

有夜巴

有凌晨巴士出首爾站

貴婦團團友的話...其實有巴士去江南高速客運站,近過你係首爾站番酒店
因為冇記錯好似全部酒店都係江南(?)

邊度睇到?原本我諗住坐地鐵坐到江南站咋
咁都幾好

所有嘢都定好晒...
唔似去追CB 咁多不安既因素....
係第一日去排周邊辛苦D 啫...

同意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞