星爺一次過攪咁多野?

390 回覆
33 Like 157 Dislike
江郎才盡 全部都續集
依個世代節奏咁快 一個gag隨時幾日就已經out,仲要佢本身都已經做左廢老 點跟得切,所以近十年八年香港真係無咩喜劇係好笑
每次見到你 你都一定係瘋狂咁回覆緊人反對緊人
你個種精神真係好勁
咩人? 弱智定咩啊 , 支那人囉咁都問得出 , 乜鳩"原來呢個城市入面存在啲好陌生既元素" 睇撚到打冷震 , 中二病到仆街
人地target audience 唔撚係你啊明未啊
咁其實美人魚同喜2都係星爺自己風格
笑中有淚 類似喜1 食神 月光寶盒咁
不嬲星爺自己都唔想再玩逃學威龍個隻笑片
不過佢用哂大陸演員事實係令人唔開胃
睇個名都個衰梗
食返第一集個名氣 明明本身已經完美結局
唔好stalk我
睇返你啲周先生富春戲
我梗係知啦。
我既問題係呢啲係咩人嚟,
個腦諗乜。
好想知喎,用錢買票入場,睇呢啲嘢,勁喎。
冇睇前兩套。
但後面說的數套,好似全部同一種嘢嚟啫。
你真係睇好多。
人地成功你咬佢食? 捉到支那人笑點唔得? 文化唔同笑點 覺得好睇既點唔同有幾奇? 定要用你做"標準"先叫做識戲? 你都幾撚自大
你問心。
如果你見到有一群人狂睇富春山居圖,
你好唔好奇,你想唔想了解?
唔好呃自己,你一定同我一樣。
最衰仲要係佢捧親嘅演員都唔係幾掂
少林足球,趙薇,完了吧
功夫,黃聖依,不歡而散
長江7號,徐嬌,算罷喇
西遊降魔篇,文章,唔撚掂;小豬,被封殺緊
西遊伏妖篇,吳亦凡,坐緊監
美人魚,林允,算罷喇
新喜劇之王,唔撚識,冇印象
咁睇港產片好難唔睇星爺既
美人魚同喜2事實係為睇而睇
你係咪on lun 9 , 我完全唔撚會想了解 , 支那人係咁架啦 了解乜鳩 , 唔好當個個好似你咁弱智先得架
撚得閒stalk你
你唔係咁煩邊會有人留意到有你既存在
選角災難級,土壤亦都垃圾

周好明顯唔係咩領導人格,佢係閪格高壓嗰種,又冇眼光,根本做唔到佢要個效果,唔用香港演員又一定做唔佢與生俱來嗰種香港格

佢眾叛親離咗好耐
套新喜劇之王真係垃圾到。。。。。
史上最垃圾星爺電影
呢度打緊字嗰班富春係咪都當支先。
我見到就發自內心喜歡睇既
人都死咗兩年
不如你哋放低成見
認真講吓呢啲戲有咩好睇
想聽想學嘢。
係 笑點零 又唔好睇 特別最後無啦啦復活變絕世高手 on99 打飛機到
最近 張藝興套片都3×億票房(幾個星期前),
證明大陸票房係可以上到好高,佢肯出山,一定上十億。
你好撚難溝通 , 乜都以自己為中心既角度咁去發言 去代入人地, 極自大 係咁先你慢慢
我唔係站任何一邊
只係每次你反對就見你黎料 然後真係每個覆咁濟個下好勁
你既反應係唔知以為係周星馳踩親你腳趾尾咁
都唔係冇其他香港導演吖
唔駛搞嗰啲都夠戲睇
至少唔值得入場買票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞