[月經] iOS集中討論區 (21) beta 5 / Pb4 可食用

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
cmhk咩事

CMHK 劇透?

! Phone 嚇我唔到嘅
iOS11嗰Screen Recording可唔可以錄Phone Call?

CMHK 劇透?

! Phone 嚇我唔到嘅

送翻iphone7做乜鳩
支那移動
pb4 玩唔玩得過? D電有冇倒水咁?

ok
我watch已安裝描述檔....已restart...但點解watch update 嗰到冇watch os 4 up...
我watch已安裝描述檔....已restart...但點解watch update 嗰到冇watch os 4 up...

iOS 11?

CMHK 劇透?

支那mobilehk,不了

CMHK 劇透?

支那mobilehk,不了

點解會係!Phone

裝pb 定bp
Pb4有無人係control centre熄左wifi同藍芽但係係setting裏面其實仲開著?
Pb4有無人係control centre熄左wifi同藍芽但係係setting裏面其實仲開著?

呢個問題由dp1講到依家
應該證實係正常
唔係bug

控制中心唔係用嚟熄wifi同藍牙

裝pb 定bp

pb

裝pb 定bp

pb

iPhone 可以pb

但watch 要 dp
請問watch update 左WatchOS 4 想降番落去,係咪book Genius Bar 就得?

ok

覺得好似食多咗電

ok

覺得好似食多咗電

用緊,好過上version 好多
Google 左好耐都整唔到WatchOS4 有冇巴打可以幫幫手?
Google 左好耐都整唔到WatchOS4 有冇巴打可以幫幫手?

點整唔到?

要裝developer beta
別無他法

別無他法

別無他法

弱智唔好玩beta
一間奶野又問點算

呢個問題由dp1講到依家
應該證實係正常
唔係bug

但係我6plus係off到wifi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞