[月經] iOS集中討論區 (21) beta 5 / Pb4 可食用

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
其實係咪真係有7s/7s+
an機壞,換唔換7+好

同路 快d到下個月

我想九月中就有7s系列賣
咁就可以去旅行之前換新機
今晚 1am
iOS 11 beta 7

巴打你成日都收到風既
an機壞,換唔換7+好

都8 9成 confirm

confirm有?
an機壞,換唔換7+好

都8 9成 confirm

confirm有?

一早講左有
WhatsApp update咗之後用Keyboard 打字show得一行 ,用原生就無事

今晚 1am
iOS 11 beta 7

我信你
我都係長開lowpower mode先夠一日

你點用

上連登 snapchat ig 玩一陣白貓

連登佔80%
Beta5 少心左個功能

無左拉下來記得係notification 定widget

而家次次啦都係widget

我呢到有喎

P.S. beta 6

我有wo
WhatsApp update咗之後用Keyboard 打字show得一行 ,用原生就無事

有冇諗過係Kaiboard冇update
iphone5 ios10 用lihkg開始疾
公佈左幾時有發佈會未? 宜家用緊iphone6 home制又壞 touchid 又就死 好想換機
公佈左幾時有發佈會未? 宜家用緊iphone6 home制又壞 touchid 又就死 好想換機

9 月13 發佈會
9 月 18 iOS 11 發佈
9 月 22 iPhone 7S+7S Plus +8/X 開售

呢個就自己估,冇風,冇消息
今晚有beta 係咪又中風定咩

9 月13 發佈會
9 月 22 iPhone 7S+7S Plus +8/X 開售

我23號飛
如果22號拎到機

9 月13 發佈會

我23號飛
如果22號拎到機

有幾大想頭先會FF day1拎到機?

9 月13 發佈會

我23號飛
如果22號拎到機

痴線,部7上咗11仲好過10.3.3
快咗一截又唔熱

講到我有啲期待 10.3.3真係好垃圾
有冇巴絲6s都上咗11

6s ios11jj

感覺如何

9 月13 發佈會

我23號飛
如果22號拎到機

所以咪如果

所以我想佢早一個星期出
同埋我要7s就夠
8肯定貴到傻
update咗whatsapp啲隔行變到好奇怪
全部頂晒上去

9 月13 發佈會

我23號飛
如果22號拎到機

所以咪如果

所以我想佢早一個星期出
同埋我要7s就夠
8肯定貴到傻

22 當日都有機會嘅 IR 加油
update咗whatsapp啲隔行變到好奇怪
全部頂晒上去

好似係😂問題

9 月13 發佈會

我23號飛
如果22號拎到機

所以咪如果

所以我想佢早一個星期出
同埋我要7s就夠
8肯定貴到傻

按過往經驗
IR第一日拎細機機會唔細
大機就忟啲
今年多左8唔知會唔會令7仔大細機易爭左
今晚有beta 係咪又中風定咩

9 月13 發佈會

我23號飛
如果22號拎到機

所以咪如果

所以我想佢早一個星期出
同埋我要7s就夠
8肯定貴到傻

按過往經驗
IR第一日拎細機機會唔細
大機就忟啲
今年多左8唔知會唔會令7s仔大細機易爭左
半年前換過6s電,依家100%,玩30分鐘就得番85%電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞