[月經] iOS集中討論區 (21) beta 5 / Pb4 可食用

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
忍唔住主機都升左11,好爽
update咗whatsapp啲隔行變到好奇怪
全部頂晒上去

好似係😂問題

啱啱試咗其他emoji都會
齋字就冇事
好肉酸呀

9 月13 發佈會
9 月 18 iOS 11 發佈
9 月 22 iPhone 7S+7S Plus +8/X 開售

呢個就自己估,冇風,冇消息

我23號飛
如果22號拎到機

有幾大想頭先會FF day1拎到機?

所以咪如果

所以我想佢早一個星期出
同埋我要7s就夠
8肯定貴到傻

22 當日都有機會嘅 IR 加油

按過往經驗
IR第一日拎細機機會唔細
大機就忟啲
今年多左8唔知會唔會令7s仔大細機易爭左

唔知Apple會俾幾多8新feature落埋7s
如果無wireless charging同仲係用LCD應該會炒唔起
全部頂晒上去

好似係😂問題

齋字就冇事
好肉酸呀

Whatsapp 為咗放大emoji整咗好多死人bugs出來

有幾大想頭先會FF day1拎到機?

所以咪如果

所以我想佢早一個星期出
同埋我要7s就夠
8肯定貴到傻

按過往經驗
大機就忟啲

如果無wireless charging同仲係用LCD應該會炒唔起

希望7s系列炒唔起
唔好阻住我出機

Btw如果8仔冇Touch ID而7s有
唔知大家反應會係點
beta7
beta7

sogo 對面Apple BANNER已拆
要ready iphone 8既來臨

所以咪如果

所以我想佢早一個星期出
同埋我要7s就夠
8肯定貴到傻

按過往經驗
大機就忟啲

希望7s系列炒唔起
唔好阻住我出機

唔知大家反應會係點

如果係咁我會買返7S
但今次會買 plus
全部頂晒上去

好似係😂問題

齋字就冇事
好肉酸呀

Whatsapp 為咗放大emoji整咗好多死人bugs出來

屌咩 啲emoji會頂住上一行

好撚憎whatsapp
想問黎緊9月發佈會重有冇機出新ipad

Apple嘅旗艦iPad Pro啱啱先出完
應該唔會再出新

應該唔會再出新

我想要新Mac mini

應該唔會再出新

唔知ipad mini 4會唔會再減價

應該唔會再出新

ipad2017可能同se一樣2年先更新

應該唔會再出新

可能下個月直接消失

所以咪如果

所以我想佢早一個星期出
同埋我要7s就夠
8肯定貴到傻

按過往經驗
大機就忟啲

希望7s系列炒唔起
唔好阻住我出機

唔知大家反應會係點

如果係咁我會買返7S
但今次會買 plus

點解嘅? 因為D 電㩒用D😶

應該唔會再出新

可能下個月直接消失

唔知會唔會有新mini

應該唔會再出新

可能下個月直接消失

唔知會唔會有新mini

學iPad 2017咁出個厚版mini 5
32GB賣$2088
Wtsapp啲designer食屎大,啲對話框咁撚柒都出得街
Wtsapp啲designer食屎大,啲對話框咁撚柒都出得街

冇人用iMessage
今晚beta7
Beta 5用Microsoft office係咪打唔到字??

冇人用iMessage

其實iMessage好好用
西北偏西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞