[月經] iOS集中討論區 (21) beta 5 / Pb4 可食用

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
GOOGLE吓PICSART INC wiki已經知答案

唔該
原來美國製
放心使用 不過中文得殘體

有繁體

我唔多見嘅
佢有比我較中文 不過係殘體

我一打開就係繁體

唔該
原來美國製

有繁體

我唔多見嘅

我一打開就係繁體

你點搞架
所有人都上唔到app store?

上到呀

上到喎

上到喎

上到仲好順

唔該
原來美國製

有繁體

我唔多見嘅

我一打開就係繁體

你點搞架

你試下將部電話語言設為繁體香港

唔該
原來美國製

有繁體

我唔多見嘅

我一打開就係繁體

你點搞架

你試下將部電話語言設為繁體香港

較左都唔得

下?

下面拉上去好有jailbreak tweak 嘅feel

我都諗起
不過已成過去

即係iPhone 8會用依個黎開multitasking 先至取消左邊3D touch
咁叫人舊機點用

一係依個係陰謀論黎 到11.1可能會加返左邊開multitasking
上唔到香港app store
轉account 去日本app store 就冇事

wow

wow

早咁多
離題一問你地MacBook mon嗰啲塵用咩抹? 之前部MacBook Pro 甩過coating換完費事又甩
離題一問你地MacBook mon嗰啲塵用咩抹? 之前部MacBook Pro 甩過coating換完費事又甩

濕布輕力抹一次
跟住用乾眼鏡布捽特別污漕嘅地方

我想佢甩
個MON中間入咗塵

我想佢甩
個MON中間入咗塵

我成年前甩之後去又一城免費幫我換過個新mon

啱啱先更新完個IMDb
好嬲 個isafeplay突然冇曬我d珍藏

啱啱先更新完個IMDb

update到自己app 但睇唔到app store list.

啱啱先更新完個IMDb

更新我都冇事

係 connect 唔到 Games 同 Apps 版
我ipad同iphone都同一個id login, 點樣可以令兩部機啲相唔會sync?
我ipad同iphone都同一個id login, 點樣可以令兩部機啲相唔會sync?

唔用iCloud photo library

點disable ?

點disable ?

Settings>Photos
有冇得只backup app data唔backup 其他野咁restore?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞