[月經] iOS集中討論區 (21) beta 5 / Pb4 可食用

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Ios11 pb4卡更新點算
Del左 beta profile 再裝都唔得

用dev ipsw上

唔明

down beta 6個ipsw用iTunes上
笑到我噴水

有預感係power 制

We introduce the new ihome

AirPods跑步會唔會甩

呢個睇耳仔喎,最好落Apple自己試咗先。

我自己打籃波計分打都無甩
幫個朋友,想將舊機(Mon已爆,開唔到機)既野轉落新機
電腦係無任何Apple既資料,係咪一定無行
笑到我噴水

其實本身IPHONE 已經有3D touch
個技術可能再進一步
例如force touch 禁下邊果欄就可以call siri
幫個朋友,想將舊機(Mon已爆,開唔到機)既野轉落新機
電腦係無任何Apple既資料,係咪一定無行

91助手得唔得
想講 個相機成日hand
有冇人workflow update完就彈app?

beta6冇事
笑到我噴水

有預感係power 制

自從新macbook pro cut曬d插口 搞到個個都用一堆轉接線後
呢d圖好似越來越多

笑到我噴水

有預感係power 制

自從新macbook pro cut曬d插口 搞到個個都用一堆轉接線後
呢d圖好似越來越多

AirPods跑步會唔會甩

呢個睇耳仔喎,最好落Apple自己試咗先。

我自己打籃波計分打都無甩

我油耳,之前去士多試就咁帶住行幾步路都會好似甩甩地咁
想問下咁多位巴打

我從backup回復左部iphone , 但之後發現非apple嘅果啲app全部黑哂,寫住等待中。。

部機啲電話啊、相都係到,但係我whatsapp同其他人啲相無哂 啲對話就有係到 ,我以前啲回憶呀
想問下咁多位巴打

我從backup回復左部iphone , 但之後發現非apple嘅果啲app全部黑哂,寫住等待中。。

部機啲電話啊、相都係到,但係我whatsapp同其他人啲相無哂 啲對話就有係到 ,我以前啲回憶呀

有冇辦法可以整返,用返itunes restore有冇用,但係所有app會黑哂
想問下咁多位巴打

有冇辦法可以整返,用返itunes restore有冇用,但係所有app會黑哂

好似d資料無咁快copy返落部機 連住wifi等下先
想問下咁多位巴打

係咪連住wifi等一陣,咁個whatsapp啲所以資料都會係返到?
想問下咁多位巴打

係咪連住wifi等一陣,咁個whatsapp啲所以資料都會係返到?

其實係要訓前搞 等到訓醒就ok
降返落10.3.3之後, 發現有時whatsapp call會無咗message嗰個button
即係圖入面, 中間嗰個位, 成個icon消失咗

有冇巴打都係咁

用完youtube app睇完片....
例如04:00睇完 , 咁之前用電腦Google check最後一次同步時間都係04:00
但岩岩唔知做乜有delay , 04:00睇完 ,個同步時間仲係03:xx
要等1x分鐘之後佢先show番係04:00

sorry for 1999

例如04:00睇完 , 咁之前用電腦Google check最後一次同步時間都係04:00
但岩岩唔知做乜有delay , 04:00睇完 ,個同步時間仲係03:xx

Jenny
點搞
有無人覺得pb5個 map個icon右上角個半圓好似iPhone 8個mon邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞