[月經] iOS集中討論區 (21) beta 5 / Pb4 可食用

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
見可食用 10.3.3 升左pb4 暖粒粒左

一開始會架...因為佢要認過相簿人樣同埋compress video轉codec.
其實係咪得我一個覺得iPhone 8 個樣唔差
當然touch id 係背脊就
屌你老母
開位fb app睇緊嘢
無啦啦自己轉咗去影相嗰個tab
好彩唔係上緊樓梯 痴孖筋

我都係用web ver. / friendly app.

嗰個function極on9,成日碌落碌碌下就飛左去嗰版,部6仔又lag喎
我係privacy 熄咗 Facebook access camera
拉錯咗,都冇咁lag/比人誤會
我係privacy 熄咗 Facebook access camera
拉錯咗,都冇咁lag/比人誤會

我又係
依家好易拉錯
FB 個app 寫得垃圾
ig 一樣係拉右去stories
都未試過入錯

兩個一樣拉落去睇feed
有冇人用 accuweather or wunderground?

邊個準啲,係香港?
watchos 4 db 5 已經冇倒水問題 寫字速度變返正常 (原本寫第一隻字要等5秒)
有冇人用 accuweather or wunderground?

邊個準啲,係香港?

用開stock嗰個

邊個準啲,係香港?

用開stock嗰個

我用HKWeather

邊個準啲,係香港?

用開stock嗰個

我用HKWeather

呢個真係神App

邊個準啲,係香港?

用開stock嗰個

我用HKWeather

呢個真係神App

我知,但佢Watch companion app 唔好用 :(
watchos 4 db 5 已經冇倒水問題 寫字速度變返正常 (原本寫第一隻字要等5秒)

係, 戴左一日而家仲有78%
bug到有兩個youtube
我部iphone 6 update 完10.3.3之後成日都search 唔到wifi
要對到正個router 先有訊號
點算好

係, 戴左一日而家仲有78%

但係voice dictation 仲未得,廣東話
ip6s 9.3.4升11

多咗好多位
有冇ching個adblock都係咁可以點搞

用緊11 pb,Adblock v3.0.1
ip6s 9.3.4升11

多咗好多位

轉左APFS
Ip7p 升唔升11好
想問下點解用itunes下載更新檔時有個9006下載唔到

有冇咩方法可以解決
Ip7p 升唔升11好

冇乜大問題 可以上既 不過麻煩iTunes backup先
有咩事可以即刻落返去
想問下點解用itunes下載更新檔時有個9006下載唔到

有冇咩方法可以解決

https://support.apple.com/zh-hk/HT201413
Ip7p 升唔升11好

冇乜大問題 可以上既 不過麻煩iTunes backup先
有咩事可以即刻落返去

得iCloud backup唔敢上

CMHK 劇透?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞