[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard 07 , 王樣戰隊 33

712 回覆
7 Like 1 Dislike
唔是井上實在太好了
Btw 呢件皮套design真係幾靚
點改色都好睇
鎧武前期都好入局㗎講真我真係唔覺得鎧武第一章唔好睇
基本上前期角色嘅性格都喺街舞篇鋪好晒

Gotchard 係第七集先正常入局已經好遲,已經播咗差唔多兩個月
上年第八集已經係打緊踢罐boss
想問下geats外傳除左punkjack同忍者,仲有邊套可以有得睇
點解可以設計到咁肉酸
唔好 想睇DCD

又skip得了
應該仲有套牛牛腦殘DVD

豪快金個case 合理
最多估船長會唔會TV客串

呢個真係撚人
Twitter dcd search rank第一
Kaixa同faiz嘅頭都係原本嘅樣,應該係到到劇場版先至再upgrade?
嗰套其實幾好睇
最尾牛牛贏咗
全部人喺度幫佢歡呼慶祝嗰part幾好笑
邊樣失望啲
Legend唔係井上
Over demons唔係門田
兩樣都唔失望
兩邊都好失望
一定係over demons
最好笑係扮日本節目天台大嗌果part
心姐黑臉
冇失望根本就係個個都聽嗰個大陸佬鳩噏

根本最初情報就係嗰個大陸佬喺度講生產玩具啲情報,跟住成鳩日亂鳩咁作

一嚟就話係decade回歸搞到啲大陸仔打晒飛機
啲鳩噏嘅情報亂咁咁傳

之後連出幾個post話legend 同decade冇關係,
已經冇人理鳩佢又係嗰啲擅自希望然後擅自失望嘅例子

如果最初嘅標題係,”一名酷似decade嘅新戰士登場”既話,根本冇人會覺得係回歸,只會諗新戰士同decade有咩關係

所以歸根究底,都係勁多人淨係睇標題,勁容易被標題誤導
So far over demons高啲
係咪因為由破解到正式登場個跨度長太多導致個期待值拉得太高
over demons最失望唔係門田唔係變身者
而係無啦啦比咗個演咗幾廿集路人甲嘅人變身

唯一一個投訴今集嘅地方,強龍四拜拜嘅時候個鏡頭冇影到粉紅色,整到好似剩係得隻手揈吓揈吓

唯一一個投訴今集嘅地方,強龍講拜拜嘅時候個鏡頭冇影到粉紅色,整到好似剩係得隻手揈吓揈吓
佢仲要個標題同個logo都照抄仲唔係撚觀眾
流出情報的人 >錯
官方瘋狂誤導 >又錯
井上各種行為 >最大錯

最終導致 >觀眾一廂情願
7月井上Twitter

無啦啦留句 decade
注定今套拉打收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞