[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard 07 , 王樣戰隊 33

712 回覆
7 Like 1 Dislike
隻兵得唔得反正貓都係用fantasy
應該係新整同geats mark2一樣嘅銅金色下爬
突然諗
係咪又搵D透明膠紙嚟痴住
女主個look同個feel係match角色既,不過演技(暫時?)唔match遮
男女主企埋一齊都算襯既
牛島光得,我本島純政一樣得
髮夾好搶fo

佢兩個一齊拍輯寫真/月曆
腐女應該會虛脫?

當睇唔到咪算,又要睇又要講快撚D死左佢係咩心態
自己激自己
你對著geats 貓咪又係成日狙擊

你又唔當睇唔到?
利申淨係睇左第一集,其他都無睇

入黎主要傾王樣 係見到呢幾張圖先發表下意見咋
因為GEATS我有睇晒
你淨你睇左第一集都唔叫做有睇,
咁上心屌為乜
套野出左一排 我都係為呢個外型屌左一句又上心

痴撚線 我係屌外型 關睇唔睇哂咩事睇哂先屌得外型?
你都唔打算睇,咪由鳩佢,

自己無啦啦屌套你唔care既劇為乜?
你有你踩Nago
我有我地屌鳩割柒,你走出嚟做乜

屎唔洗食過都知臭同難食啦兼正常人唔會食
咪臭係 你有你屌 我有我屌 我都無上心 我直觀見到咁撚柒發表下意見 又屈鳩我
叫成套野「快撚D死左佢」都叫淨係吊皮套外型
咁好客套咁講你唔想睇咪唔好睇,
唔睇又要吊為乜?

仲要講得出一套劇,冇睇過都知好唔好睇
你可以立即幫全港電影同餐廳做評分
菅田都講過當年咁啱經過東映,經理人就話一場黎到上去打個招呼,結果就拿下了第二男主,重成為視帝,其實菅田同割撚男主我覺得差唔多,又唔係靚仔w時既演技亦唔算好,所以唔好睇少割撚男主,吉沢亮同渡邊圭祐都係同一間事務所,經過多啲磨煉除時係下個菅田

希望可以做到同爆龍一樣咁多既20Th
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞