[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard 07 , 王樣戰隊 33

712 回覆
7 Like 1 Dislike
臭先正
條友係咁,我話古迦Faiz形態重樣衰過時王啲甲都比佢話我踩一捧一
我點解要駁
一直問你點解唔睇都要屌,屌來為乜,你都冇答我啦,
你唔睇套野既,套野就算用condom咁柒做皮套都唔撚關你事啦吓話

仲要叫個『 「拉打名」快撚啲死咗佢 』
喇我就真係唔知 叫個『 「拉打名」快撚啲死咗佢』,成句野除咗叫套劇快啲898仲可以有咩意思,叫個 拉打 死呀
不過我唔再揣測你講咩啦

你好客觀咁分開屌皮套 同 套劇呀嘛
https://twitter.com/dekaren_10/status/1714598447884517426

啱啱睇返場19周年Talk Live
原來話係靠Deka Break個演員傾返嚟
https://www.youtube.com/watch?v=1yMVkGTnZKc
O的連鎖
Old
Onnen (怨念)
Okaasan (母親)
特搜唔係本身都有強化甲咩
00:58 人們在祈求自己幸福時,也希望別人發生不幸
係 所以先話可以塞多格比今次新form
狗狗
第一點:點解要屌
-皮套柒
-你自己都識講重打舊皮套配件,你都會屌,點解我唔屌得?但你又講唔睇套野又使乜屌?邏輯在哪?
-我無睇套野,但我睇到張圖,又唔係我犯賤特登開黎睇

第二點:快d去死
-我都解釋完,係指個拉打,單純覺得呢個拉打造型柒,又用舊配件,不知所謂
-我用詞有咩意思我自己知啦,使撚你幫我揣測咩

估唔到屌下個割柒造型柒都有傻閪衝出黎咬人
條傻閪屌nago屌到啪啪聲就得
人地講兩句自己意見,就衝出黎幫你藍色窗簾跟著咬人
諗起梁榮忠op打晒冷震
https://m.youtube.com/watch?v=egw5hv_TWMI
btw特搜op真係好好聽
割柒d皮套擺明無心整,舊料重用都算,design得又肉酸
btw 唔怪之得熟口熟面
其中一個阿媽:
山下上左位之後,拉打既設計我覺得係差左既
OOO可能真係咁多套入邊最有心,三個part都靚有功能,多形態玩具可玩性高
井上回歸打柒佢

利申 純粹Po圖
湊陽祐與田崎龍太談女性主騎的可能:時代的潮流與競爭

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞