[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard 07 , 王樣戰隊 33

712 回覆
7 Like 1 Dislike

短髮太似男人啦
俾敵人綁架仲笑笑口
啱啱先知
原來係Saber 個Boss 演員
唔認得
紫鯊同一個素體都可以期待下
要齊人 勇動或者Change Heroes 系列先得

機械人就等播完先買套 PB食玩
如果唔係就好似上年暴太郎咁 買咗好多隻
而家有一共有4套鬼退神嘅body
係呀
呢個角色其實難個波幅好難拿捏好
有啲囉,係唔多㗎喇
但感覺到有進步嘅
導演好大整蠱
已經唔係下下瞪大隻眼
都無下下扯大把聲,今集算好左
刃B算唔算呢類
長谷川:我要三次元版閪臉夢芽 主角就裕太寶寶咁天然

咁咪出事
正到想買本寫真 邊度有
https://twitter.com/taka_69s/status/1713924164833476673

“這個角色原本是男性,但後來改了”
高寺: 今日我才聽說有這回事
好優秀嘅作品同演員
懷疑啲人J佢係隱性gay
會唔會係見大家頭兩集屌得咁勁
官方集體幫佢兜
你唔色野
未敢睇cast talk好似會喊到仆街
上年睇revice都好感動,最後唱歌個個都喊

每年最尾一首全cast既最後角色歌都係神曲

Saber - Bittersweet

Revice -love yourself

Geats - CREATORs
CREATORs 快啲出mv 啦

重溫下

https://youtu.be/EVRlq5MyCwY?feature=shared

https://youtu.be/uaCw5q4NLcg?feature=shared
今集見佢講到無社交
又唔係同社會有交流
應該就係想帶出女主係因為成長而成為「外冷」嘅人

只係頭幾集嘅演技實在差到一個點
做唔出呢個效果
動作都錯曬變ooo無力嗡既,變geast下啪呢變dcd無力咁
入歌果到入岩灑,好感動,係強龍綠傷咁重都要跳舞好似虐待個病人咁
由細到大都喺鍊金術家庭大,又一早定好左要繼承衣缽
基本上就係女版saber倫太郎
但係前面既表現就淨係面癱同極快接受左老豆「死」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞