[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard 07 , 王樣戰隊 33

712 回覆
7 Like 1 Dislike
佢做到下一個菅田,我食兩舊屎
pin this
明明笑得咁靚
但係寫埋D苦口苦面既角色俾佢
之前已經訂咗普通黑色果隻買買買

op有笑
我從來無評論過套野好定壞 最多講過悶

我原句係「HEA撚到 割柒快撚d死左佢

個拉打名唔撚係叫割柒咩??你就覺得我講套野

屌你老母 你屌nago就得 我屌下割柒樣衰就話唔好咁上心 你都on 99雙重標準

跟著就屈鳩我係屌套野唔好睇 我講多次係屌外型
無用架,都會臭….

又可以塞多格
痾得比佢臭就會覺得佢香
https://twitter.com/shoot_drive/status/1714603503560302637

原來東映得罪過 高知
今次可以係度拍 意義重大?
好似係當年V3喺高知啲島定海邊炸得太勁搞到冇漁獲
咁你要完全唔食菜喎
好似係電影版,隻怪係雙火箭炮嘅牛怪
大面貓塊面咁大,好難見唔到

唔怪得
首先,我是覆緊你樓上既「唔洗睇都知好唔好睇」既神言論。

第二,雙重標準要基於原則相同先叫雙重標準,
我選擇睇咗追Geats,咁我就一定睇到Nago,
你唔同喎,你選擇咗唔睇,咁點解要屌?
喇我從來無話唔俾你屌,但我係問你屌來為乜,
一套你唔接觸、唔會睇既劇,放上心咁屌來有乜為,激自己?
你又唔係恨鐵不成鋼個種有心想佢變好,
因為你都無俾機會佢。

叫套劇「快啲死撚咗佢」都仲可以叫純屌皮套,
換色、東拼西湊係一直咗好耐既野,我支持屌得。
但你要屌佢hea屌佢柒要屌既係 東映、皮套部,
你再追數返設計師都仲可以,
但你叫套劇死撚咗去咁屌根本係因為你只係純粹討厭套劇。
就係想割柒衰到永不翻身
佢愈衰就愈開心得唔得先
堅想知割柒點翻身
搞笑咩?菅田W演技差唔靚仔?
菅田當年讀高中被同學叫王子架
演技同表情點都自然過gotchard男主啦
唔係話想睇小佢
但係除非佢gotchard之後演技大躍進
否則過多兩三年發展再講啦
唔識睇,割柒個男主真係一張白紙咁,真係唔識睇佢將來點
同埋一般評拉打演得好唔好,
唔出戲,睇得舒服,正正常常咁就得
拉打出面個世界太大,演技既要求係完全唔同
際遇亦好難講
更加唔識睇
都係個句
你自己弱智係要當我個句係屌套劇
想問下你啦大陰莖,個位拉打個名係唔係叫割柒啊?如果我搞錯左佢唔係「割柒」,我講聲sorry囉

咁我都解釋埋俾你聽,我係屌緊「割柒」呢個拉打,我屌緊呢件kuuga x faiz的型態的「割柒」,唔係套劇啊柒頭
你要藍色窗簾我句野屌套劇都無計嫁喎,當事人即係我都解釋左原意,你仲要諗我係屌緊套劇?你係我入面條蟲啊?

你要當睇唔到就睇唔到,因為你根本就駁唔撚到

我根本唔存在討唔討厭套劇,我根本就無睇,單純見到套垃圾皮套就屌下,咁都俾你屈到去睇唔起套劇,唔睇又知垃圾個d,on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞