[日劇] 派對咖孔明 真人版 (1)

431 回覆
24 Like 34 Dislike
睇返資料原來佢連廣東話都識
佢入行之前好似真係做過bartender
個頭會出煙係咩事
女主都好唔掂下啲歌又唔得
唔係向井理都睇唔落去
佢一開始係香港出道先
啲歌真係唔得
動畫淨係第一首歌be crazy for me 已經feel到英子個魅力
劇果首原完唔搶耳

dreamer 劇就話搵幾田搞
但感覺都好難超越動畫

仲有果3個偽perfume vs Underworld
冇咩事真係睇番動畫算
勁靚仔但唔紅
真心慘
劇中英子唱個兩首歌都係昭和名曲黎
同動畫係兩種FEEL架喇盡量切割黎睇

萬聖節唱
https://www.youtube.com/watch?v=PrHAaO1vtsc&ab_channel=express909

石兵八陣唱
https://www.youtube.com/watch?v=lags8E4hvow&ab_channel=MikiMatsubaraOfficial%22staywithme%22
點解前園桂司完全變咗style
真係好撚樣衰 兩姐妹
真人版好垃圾
歌又唔high唔爽 女唔掂
橫掂都係睇藍viu粵配動畫版喇 正勁多
好耐之前上節目佢有調過酒俾啲女嘉賓飲
party美式發音聽落似parly
選女主錯誤.不過女主個樣唔係真係咁差.
似乎故事結尾會去到桂司.
快過動畫好多.

最大問題D歌唔掂!!
動畫真係好太多!!

https://www.youtube.com/watch?v=Y2RezTJUQGw
做過6年 好純熟
現實日本紅果幾個歌星都好難單挑到96neko唱功
重要搵個半桶水
呢套如果唔講歌真係唔睇就算
而家d歌.......都唔知做咩9
本來都幾期待呢套而家應該唔會花時間睇
LM
英子啲歌好難說服到人,動畫正好多
同埋洗唔洗咁強調一定要講普通話
係咪笑片來
配音另一番風味
點都好過家姐先
係睇過漫畫睇第一集 感覺唔錯 吸引到我追埋動畫嚟睇
無睇過*
上白石姊妹都好撚醜樣呀屌⋯⋯
冇咗動畫首chikichikibanban真係差好遠
原來有三個人食開屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞