最近睇緊邊套韓劇? (69)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
西瓜好好睇喎人同劇情都好正有料
尤其清雅個學生look 好pure好true
真係估唔到一開頭睇個名以為膠劇
咁係因為當時Disney plus諗住收山唔做
咪靜靜地將手頭上拍好嘅播完就算
點知呢套變成黑馬

Netflix而家都有咁多劇,未有時間消化哂咁多
就算《moving》被Netflix 買起,都未必有Disney plus咁平時宣傳開英雄片嘅效果
夏日罷工仲係巴渣妹
今套咁純嘅
原來唔出聲仲正 加上講高中初戀
加上今集女主穿越開始入戀愛局 加埋懸疑穿越情節 呢一集整體幾好 佢頭嗰段自述係拍到有種感覺出到嚟
捱到頭一集男主一家嘅嘅事 當去到第二集小張基龍一登場之後 靠佢帶動埋女2同男1 再到第六集女1開始戀愛嗰part都入埋局 然後穿越懸疑又帶出少少劇情 嚟緊入直路應該會更好睇 不過希望個結局唔好咁爛就算 因為又有穿越
好似係抽起《偶然遇見的你》同《認識的妻子》各20%,然後另外60%係新嘢,溝埋咁樣。又真係睇得幾開心 (因為嗰兩套都幾鍾意,特別係《認識的妻子》)。
作者講明唔鐘意fast forward 所以至揀米奇
ENA水木劇 綁架之日 第8集全國收視率4.144%,刷新自身最高收視紀錄

ENA《綁架之日》收視率推移:
01 1.833%
02 1.450% 🔻最低
03 3.094%
04 3.605%
05 3.495% ​
06 3.195% ​
07 3.955%
08 4.144% 🔺️最高 ​ ​​​
第8集最尾好爆
犬系戀人EP1&2

啲Filter好難頂之外 狗狗同朴圭瑛同樣可愛
而且6點鐘後好有幻想…
未得閒睇
諗住集埋兩集一齊睇
未睇但恭喜破4
拍到咁靚
Netflix
你唔好再色啦
可能形容做「純到即時聖人模式」會正派啲...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞