最近睇緊邊套韓劇? (69)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
原來閃亮的西瓜個編劇咁勁
作品有kill me heal me、擁抱太陽的月亮、芝加哥打字機呢d
唔怪之得咁好睇
本來以為係膠劇,俾個劇名fake左
同埋cast應該算咁多套以嚟最普通
唔知收視會唔會好似陌生人咁慢慢上升
崔顯旭去蒲夜店拖女食煙上咗新聞
先21歲仔就已經玩到咁

睇wiki,原來佢同薛仁雅、金秀賢、同一間經理人公司
除咗西瓜 仲有另一套等住播
演員唔怕啦
仲有徐睿知呢個有問題嘅女人
佢間公司好捧佢 不斷有劇接
同佢一齊拍羽毛球套劇另一個男仔去咗當兵先
佢冇去當兵 然後捉到2521個機會 而家長拍長有
hi cookie
不過唔知有冇被海外ott買起?
夠後生,02年生
仲有大把時間
第一次知佢呢個人係喺模範的士入面做校霸,被金道奇一腳踢佢落樓嗰場
食煙去浦好少事啫
吸毒醉駕呢啲嚴重啲
扮唔到純情Oppa
畀人話係未來劉亞仁
原來係郡主

係咪要做駙馬爺啦
佢做壞人角色,睇完會心寒,你講既的士,我睇既DP第二季,佢好賤好壞演得,當然友好色色都演得ok,但一見佢個樣就會覺得超壞蛋又黎攪事

致於私下食女問題,就唔係問題,後生唔玩唔通老左先玩?
係有好多藝人食女
不過多數都顧下形象唔會當街食女
仲要畀路人拍到
唔覺得有乜問題,拍到就拍到

不過都係果句,人人見解唔同,尊重多元意見
申惠善好高著衫好好睇

套黃金光輝,劇情真係不敢恭維,超老土又無聊,但女主既look

估唔到今生請多指教攪到我迷上左佢
唔好啦 吉彩呀
咁後生就食女食到俾人影到
仲要成日蒲開 應該都唔care自己形象
係差在幾時會去到酒後駕駛呢步姐
應該係幾時食毒品畀人捉到
跟你咁講
好似勝利咁 後生唔做馬伕 唔通老來先黎做咩

你覺得玩到咁出面嘅人會得食女咁簡單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞