最近睇緊邊套韓劇? (69)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
呢套一段
終於
黃viu mon post 人,你係咪聽到我哋嘅呼喚?
劇情直線唔駛點用腦
Viu HK趕deadline 唔係套套都買
個故事太直述 所以覺得一般
至少救援/動作場都算幾用心 唔係鳩流流
李相二上次netflix睇打架玩刀好似好睇啲
而呢套有一場多人互打場面 我睇到主角後面有人好演技地對打空氣打 仲要見兩次
阿斯達今個星期停播?
係呀
啱啱返到屋企即刻哭咗
綁架之日EP5-6

劇情反轉再反轉
唔知邊個反派其實唔係反派

有啲位明朗左
知道女主個父母係邊個殺
但唔知女主阿媽點解要被殺
女院長其實係忠還是奸?
外國投資者想公布女主被撕票嘅原因係因為佢帶走女主去做研究?
下集預告依然係好多謎團
男主個老婆條線應該會再清楚啲
男主個女有冇愛滋病?
得閒可以上多啲依度
我地會提前提大家
或者有時間翻煲戀人1&2集
JTBC選秀節目《Sing Again第三季-無名歌手戰》(《Sing Again 3》)將回歸。

26日JTBC表示《Sing Again 3》將於下月26日首播。與此同時,歌手兼演員李昇基繼第一季和第二季之後,將擔任第三季的MC。

李昇基認為《Sing Again》能夠延續到第三季的原動力是「安慰和溫暖」他下定決心說:「(無名歌手們)帶著迫切感出場,我們也做好了每一位都讓他們成為主角的準備。」

第三季評審有歌手任宰範、尹鍾信、白智英、宣美和作詞家金伊娜、組合Super Junior圭賢、女子二人組Davichi李海利、作曲家兼製作人Code Kunst。

成功引領《Sing Again》系列和《Two Yoo Project-Sugar Man》系列的尹賢俊責任製作人(CP)將擔任企劃,沈佑鎮PD將擔任導演。

評審名單更動如下:

柳熙烈 換 尹鍾信(評審長)
李仙姬 換 白智榮
尹道賢 換 任宰範
MINO 換 code kunst

其餘名單無更動:金伊娜、圭賢、李海利、宣美

10/26 星期四 21:30播出

https://www.youtube.com/watch?v=YVcHHd3dFgY

https://www.youtube.com/watch?v=TCFwe0ZvZIY

https://www.ptt.cc/bbs/KR_Entertain/M.1696078211.A.549.html
知道

有啲位睇到一頭霧水
其實佢後台係咪姐係佢老婆
未必完全係
李昇基出道咁多年
人脈一定好多
所以就算佢有醜聞
都依然keep住有job
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞