最近睇緊邊套韓劇? (69)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
《歡迎來到三達里》至今為止最長、最清晰的路透影片!池昌旭X申惠善於月光下的海邊散步,韓網友:「化學反應爆棚」

https://www.koreastardaily.com/tc/news/149651
而家有N個人死咗,但係有三個人連條屍都唔知去咗邊?
唔爛尾就係神劇
偏偏好多都係開咗個好頭,之後改到唔知想點
點會合理 搵唔到屍嘅應該未死 唔係就唔會有第二季
就即係李德華咁

呢套睇得又辛苦又好笑
辛苦嘅係啲唔合理嘅狗血情節同嘈 好笑嘅第五第六集頭咁 jm9

另外想知個井嗰度
不過唔太希望長期咁 日本就係例子
依賴都唔係最大鑊
最大鑊嘅係跟埋日本原著迷嗰套嚟拍劇
畢竟任何改編動漫嘅都有一定程度嘅修改
但係日本原著迷嗰套係要求套劇一字不改咁拍劇,然後再用雞蛋挑骨頭嘅角度去批評套劇,咁係對套劇唔尊重
綁架之日 本週三停播,週四播出第7集,12集結局 ​​​
第28屆釜山國際電影節 李帝勳因為缺血性結腸炎突然間缺席開幕式,朴恩斌破格單獨主持

這是釜山國際電影節有史以來首次單獨主持!原定主持人李帝勳因為健康問題導致缺席,組委會比起考慮選拔新的男主持人,選擇了讓朴恩斌單獨主持的破格決定。

因此,朴恩斌成為釜山國際電影節開幕式最初的單獨主持人。作為最初的女性單獨主持人閃耀開幕式,10月4日,敬請期待。

與此同時,釜日電影獎組委會也宣佈:李帝勳因為健康原因不得已缺席10月5日 釜日電影獎 的主持人活動。

⭐李帝勳因為缺血性結腸炎於1號進行手術,現在已經好轉正在恢復。
之前睇今生請多指教,覺得女主好靚

見netflix有佢套舊劇黃金光輝,開左黎睇,佢後生d仲靚d飛到黎睇
咁嚴重,希望佢早日康復

佢對傳媒同觀眾都好nice
西瓜

薛仁雅做學生妹有啲老
睇左兩集未搞清楚啲時間線
但暫時覺得幾好睇
睇得舒服加上啲歌好聽 主角啲樣都唔錯
Viu原創韓劇《婚禮大捷》海報公開✨,#路雲 同 #趙怡賢 穿古裝超有CP感😍

#路雲 喺新劇飾演「守寡駙馬」💔,同號稱媒人之神「年輕寡婦」#趙怡賢 合作開古代婚姻介紹所💕,幫孤男寡女尋找良緣💍,預計有唔少搞笑劇情🤣!鍾意佢哋嘅fans,唔好錯過呢部古裝愛情劇😉

💐 Viu原創韓劇《婚禮大捷》 10月30日首播,首播前上Viu重溫趙怡賢主演劇集《學校2021》:bit.ly/3LADawn

閃亮的西瓜EP3

男二小張基龍演活了角色

係幾似18歲
又路雲
套劇盛傳係MBC播
不過冇確實消息
卡士勁到咁,無理由Netflix唔買
亦都可能未決定2024年播乜先未買住
惡中之惡好似冇人講?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞