最近睇緊邊套韓劇? (69)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
睇左呢套

唔該

佢時裝靚d著衫,夠高又冇寒背
結局升咗咁多
我睇到第7集一半就停咗
呢套好冇睇?
好悶 男女主又無咩火花
https://x.com/allkdrama2/status/1709399447766180100?s=46&t=3yRo4laS3lVMrwN1_45boA
金道奇缺席,搵《模範的士》第一季女主頂替
駛唔駛攞返架的士先
人情卡
7人逃脫 呀爺勁撚到
老豆點解要自己落場
因為除咗佢,方會長以及嗰位同學之外,全世界冇人為方多美出頭。

頭四集主角們對方多美嘅虐待簡單係cls
方會長某程度上係幫兇之一,衰在佢出手太遲
起初的確對方多美嘅印象一般,後來佢被社會抹黑嘅時候,佢先發覺就算唔係孫女,當佢係一個細路女都無理由咁過分

Btw,到目前為止,Matthew Lee嘅報仇對班主角嚟講冇乜作用。因為佢哋完全唔覺得有問題。
羅熙搵親生女取悅方會長都係為咗挽救自己事業啫,有乜問題?
MK妹想洗底做明星啫,有乜問題?要怪就怪方多美多管閒事!
教畜只係想轉正啫,有乜問題?要怪就怪方多美知道太多!
梁會長搶人過檔搞到羅熙一身蟻係一回事喇,MK妹有咗兼生埋B,佢叫得梁會長嚟唔通唔幫咩?
醫生一心諗住方會長嘅家產,突然殺出個孫女出嚟,加上MK妹又搵上門,敵人嘅敵人就係自己人。
古惑仔只係想搵梁會長追債,意外點錯相以為MK妹係方多美,事後都幫返佢一次,只係梁會長攞佢屋企人做威脅。
黑警雖然對多方美無仇無怨,但係而家機會嚟喇!只要屈佢繼父殺人,咁就可以破案、升職、加人工,要怪就怪佢哋唔好彩喇!反正無人理呢啲垃圾(指方多美以及佢繼父母)。
盜賊之歌有冇人睇?金南佶又好似上套咁不死人咁款既
睇完啦⋯⋯ 唔知有冇下季
咁依套啲動作 好過上套
4日,據star news獨家採訪結果顯示,羅文姬將演出新電視劇《I'm home》。

《I'm Home》是根據日本電視劇《HomeDrama》改編的作品,敘述非家人的人們逐漸成為家人的故事。 雖然想像電視劇中的家人一樣生活,但是給互相討厭、傷心的普通家人送上了可以更加愛惜我身邊的家人的瞬間。

羅文姬在劇中飾演繼承父母經營的雜貨店,在學校前做文具店忙碌生活的洪貞姬。洪貞姬因突如其來的事故失去丈夫,在孤獨中掙扎時,鄭東柱找到她,形成了新的家庭。

俞承豪接到鄭東柱一角的提議後,目前正在積極討論中。

《I'm Home》由擔任JTBC《麝香貓人》導演、劇本的羅河那導演、李寶藍作家再次合作。 由SLL製作。

羅文姬將演出於2024年上半年上映的電影《郊遊》。 《郊遊》將受邀參加第28屆釜山國際電影節"韓國電影的今天-全景"欄目並首次公開。 劇中因林英雄的自作曲《沙粒》作為OST插入而成為話題。

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaDrama/M.1696392716.A.060.html
西瓜好睇屌奶星
睇完第四集ending突然間醒起穿越+Viu Original
有啲淆
申銀秀好正 唔出聲嘥咗
小張基龍又正 勁似啲高中仔性格
穿越+Viu Original 有咩問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞