岩岩由大台轉左去Viu幾個月,跟「男團」你問我答

1001 回覆
97 Like 767 Dislike
樓主一係假膠 一係無職業道德
可能係大台做慣
佢地大熱天時著大褸係公司order?
點解唔可以著番岩時間既衫?
你咁樣搞到人地飯碗
想知啲成員對你哋嘅態度點
其實都客客氣氣嘅,同埋佢地成日都好累唔夠訓
(最紅果幾個簡直walking dead)

啱啱快睇咗個po一次
想借個位講返
樓主應該係聲稱所有人都客客氣氣
冇講過係除咗al
定係我miss咗冇睇到
不過都唔重要 佢講咩我都唔信
無論係pr定其他粉定再其他咩都好
開個咁嘅po踩其他人真心好撚on9同出手好低
其實公司冇你想像中咁大咁多人做幕後⋯少過大台唔知幾多倍
只能說貧窮限制了你的想像
都話左唔係
制作成本同養artist成本唔同,兩條數
冇,但大台有試過,不過應該係冇心
PR….我ig都好愛護小動物同孝順,個人仲好真tim
你認真定鳩噏?酒店送餐?
真一線如kelly呢啲可能會嘅

拍野叫crew飯,啲星都係食呢啲咋
老麥華御結呢啲都有食過
林家謙拍野都係拎住個飯盒企埋一邊食完繼續拍
肥姜試過有晚宵夜有燒賣腸粉,佢拎住包多醬腸粉一路行一路食,食得勁開心

利申由瘦姜睇到佢變暴肥姜
有時神枱級都敵不過合約到期
不過都有唔少例子嘅 香港都仲有草蜢 twins未解散
台灣有SHE 日本都AKB Morning娘之類
韓國有EXO SNSD SJ嗰堆 歐美都唔少老牌組合
咁嗰啲都係定期做騷cap水

唔同Rb依啲咁多年都keep住出歌
今屆果啲點做我唔清楚,但之前想簽過一男一女返公司,個女仔本身都有少少知名度,黑髮,本身都有啲廣東歌啦已經,又係上泥傾過2-3次,最後簽左另一間大公司

個男係新人,美國返泥,暫時仲傾緊,自己出左一隻歌(英文+國語),金髮日系,某紅member唔知表哥定表弟咁上下,但好似唔太想簽,但唔知點解因為本身都冇乜知名度
(幾似樣,瘦版)
女比較易估,男應該冇乜人識
五十步笑百步
唔係錢嘅問題係唔撚make sense
勁撚多bug
屌,阿叔我居然跟住睇
樓主唔係鏡嬸,不過係肥姜粉
你都幾無聊(不過我仲北七居然睇哂)
根據你講就以下幾樣:
一、肥姜唔係肥,只係食抗抑鬱藥副作用,天真少少中二病好攰
二、個天注定要肥姜紅,連登仔有咩好嘈
三、其他隊友拖累肥姜,佢地都唔想玩落去
四、Anal係老闆娘、指使你係圓方霸厠所比佢私用
五、LAN黑面、追女,想退團
六、Edan世界仔

呢d有咩新料?阿叔我無撈電視咁耐,要作文都揾到多料過你啦,屌你啦
肥姜同姜嬸係香港墮落嘅元凶
真心希望呢隊壄解散或換人
但你條肥姜自己一個又搞唔掂
揾幾個肥仔(譬如樂樂)襯佢又怕搶佢fo
男豚係唔係想單飛?
花姐都係大台做慣
跌mon 之後都龜縮又唔探牙mo
準備報串 樓主等比人炒
九展幾時拆?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞