岩岩由大台轉左去Viu幾個月,跟「男團」你問我答

1001 回覆
97 Like 767 Dislike
淨係答弦一啲嘢
等人自己無限聯想
亦冇得substantiate

連上面問mkv 同viu而家點分工都選擇唔答
究竟樓主係under mkv 定viu

魯生年幾前轉左去mkv 做ceo負責藝人管理
Karen(高層)直接under魯生做藝人管理
咁樓主入左Viu做點跟男團(mkv)

定係男團張約跟viu唔係 mkv
咁男團唔係under 魯生(mkv)係under鍾生(viu)
咁Karen(高層)/花姐點跟魯生(mkv)得黎又可以跟男團(viu)

可唔可以答下呢啲technical/客觀問題
而唔係個人觀感嘅問題

應該喺入面做就會清楚
又唔會自爆
又滿足到花生友
你本身中唔中意果隊男團? 定其他viu 明星?
樓主個post鳩唔鳩噏都好
起碼釣到大量(好似樓上呢件)
真viu員工出嚟先
傻啦
佢上得總經理就係撈埋最後一啖游水
仲有啲咩方法可以入到行 做呢行係咪要好識Social
公司抽好多,exactly數目我真係唔知(上面講過)但公司起碼抽7-9成,親生仔自己一手一腳捧,係咁上下抽法
你泥泥泥泥完未

泥你老母,係
作曲無大家想像中咁難 你唔係五音不全學幾個月都作到
中學同班算靚果幾個,上兩年做左laser激光唔洗戴眼鏡啲人話靚女多
就係主要都係答關於弘一,自然繼續回應都係關於弘一,引導講肥呀、情緒病、態度!另外11個唔講得?
藝人泥講,有分合約定部頭,計show錢
冇可能幾百幾千,果啲係拍電影,唔係電視台
兩萬算正常,viu藝人紅果幾個有6-8皮以上,TVB頂薪唔知,但肯定唔會7位數
計曬所有工作人員(梳頭化妝師機等)
幾廿人一定有
呢個太敏感,唔敢答
正確
隻大陸薑逼咪又係屎同呃飯食
最多宣傳最多資源最紅最早出名又係佢,但仲係紅不過羅湖
餐餐6-8xx食餐晏你得唔得?
本身已經搵得多,仲要出公司數
大佬呀你地明星黎架
公司冇乜人提過呢個真
私底下有冇去探我唔知
已答
最多資源係老闆娘喎:STAR
fans 送嗰啲禮物點處置?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞