岩岩由大台轉左去Viu幾個月,跟「男團」你問我答

1001 回覆
97 Like 767 Dislike
無得講,市場選擇。
真心我地做幕後嘅唱歌好聽過有大把
我同中學同學出泥玩靚仔過嘅都有
但市場選擇左佢地,觀眾選擇左佢地
其實我地同事成日話佢地係中左「六合彩」同「投胎券」
你諗下如果唔做呢行會做乜
有個好mean嘅同事(男、走左)成日話佢地咁嘅學歷同相貌話做跟車送貨都有人信
但人地宜家的確係頂級歌手,香海代表
所以冇得講如果
果班勁慘,跟佢地啲同事成日呻冇budget, 最多資源果個強尼都要自己開production company接番公司啲野做先夠洗,佢好好人
有時feel到佢真係蠢
甚至比正常人蠢嗰種
最紅果幾個 一單個人job 袋幾多
其實你知唔知男團入面有幾多個大學生
點解講可惜
如果係舒文,佢淨係監過兩首鏡仔相關嘅歌(計派左台)

古巨基、呂爵安 - 飄流教室(監)
姜 濤 Feat. AGA - I Know(監)

咁到底係邊個呢

樓主講清楚啲吖
咁細個就紅成咁,咩都未經歷過就發左達,成街女對住你尖呻,其實佢都算係咁啦,我係側邊都覺得日日咁好攰
咁講啦 好多星都冇學歷
冇實力嚴重過冇學歷
你都講得啱
講真香港娛樂圈真係冇撚得夠
見到樓主話想做經理人其實都好佩服你

不過希望你儲夠經驗就好走,無謂留係呢d西公司
正想講 連anal都入到U quit咗咁解
唔係舒文,佢唔會留到咁夜😂😂😂
越講越假了 下個re要諗多少少先圓到謊
佢自稱半年前先轉Viu
好想知呢單!有啲粉絲好似住係佢哋床下底咁,完全知道晒班仔嘅行蹤
a字頭年紀唔細
入黎比個團半陰亁
人地淨係識上弦
到頭來佢又做返dancer
都係靠自己打機做直播先多人講
咁洗鬼入團咩
之前已經hea跳甩steps
次次訪問都係紙板人一樣
肯定佢係其中一個想退
個啲咩win win sica 咪人工低到傻?
多謝,但係佢地宜家係頂流,我之後出去再搵公司收留我會易好多,同埋我地真係忙到PK,我到宜家都仲同sponsor對緊啲服裝(未食飯)
以你所知/聽聞,佢哋有冇food buddies ?
果位係個4x女人,俾人炒左,之前跟過Karen(經理人高層)
街上啲肥毒撚就算着住條背心一樣臭到嘔
領同鏡出event /job 錢差幾多?同普通藝人比又差幾多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞