岩岩由大台轉左去Viu幾個月,跟「男團」你問我答

1001 回覆
97 Like 767 Dislike
你依家做的東西, 跟頭跟尾係學唔到做製作...
呢幾年, 的確因為男團令到整個娛樂圈再度比關注, 音樂, 劇集, 電影, 廣告都多番投資者, 呢個真係好事, 但係幕後彈得快亦都會跌得快。

樓主真心想做製作, 建議提議返出去做構思內容, 控制現場, 後期剪接等工作, 呢D先係可以令到你長久有得發展的因素.

你跟男團, 跟到識飛, 他朝一日跌落神壇或者無得做, 你都會無得做.
對唔住, 講多左少少, 不喜請插. 完!
邊個D歌有auto tune或者多墊底聲米知囉
樓主個tone好正,比人感覺係好善良既女仔
Viu同大台能量都比較低,你會唔會受佢地影響而唔開心?
想知道人工 pls
如果你真係Admin Team嘅人你應該被點左相

祝你過到聽日
Edan同AL係真fd定扮出嚟?
如果單計年期黎講 (唔計的士)
5年冇搭過巴士 黨鐵 小巴 係好耐
講真我自己揸車之後 我呢兩年係冇搭過巴士
我唔知而家巴士有得叉電 (電話)

但有時過海都係靠黨鐵
5年冇搭過ge話真係好難
演唱會攪緊啦,但唔係個個都咁合作⋯有啲Fans club係公司有份俾錢有份營運,有啲fans club係完全冇資源攪到有人心生不忿⋯咁除左呢樣之外淨係講安排保姆車方邊都有大細超⋯試過有成員搵我地呻⋯
其他人可能得
但肥薑咁撚肥,係人都認得,
仲以為爆咩料,講嚟講去三幅被,鏡粉應該扮得似過佢,爆嘅料多過佢
好想知佢地幾時拆夥
其實街客真係少左好多
多謝你先,其實我地個位成日都係夾左係中間,因為要跑前線跟出跟入但好多決策性嘅野我地又話唔到事,但係有時受氣又係我地
食左幾多個男團仔仔
果位女化妝師其實人好好,我地都覺得好可惜
有正常情緒咁囉,正隊長情緒比較穩啲,同埋成熟
樓主好似好靚女,想約你去街
新member有咩人選
會唔會覺得呢隊野唔值得咁紅
又樣衰又唱得差跳得差又性格差
下弘仲想有咩資源
自己單飛出黎開應該麥花臣都坐唔爆
因為我想升做經理人,production做crew果邊我係TVB做左咁耐知道唔岩自己,咁去到Viu又好好彩俾我跟到「男團」其實都係學到好多野嘅,之後無論點出到去都有野俾人睇
你不如聽邊首無仲好
其實經理人有冇諗過咩方法救番啲人氣
咪就係 計我話下弦呢啲筍工嚟
喺屋企打吓機又有錢收
好羨慕
而家MKV玩多線發展?

鏡錯領外仲有一堆單頭藝人知唔知果堆點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞