岩岩由大台轉左去Viu幾個月,跟「男團」你問我答

1001 回覆
97 Like 767 Dislike
留名樓主自貼遮名遮相員工證+手寫連登AC名
我地公司其實唔係想像中咁多人想簽入泥,最近有位獨立新人男歌手公司話想簽,美國返泥,但好似個約綁得好死,雖然,仲傾緊人地宜家唔太想簽入泥

(最近先知係其中一位男團最紅member唔知cousin定乜,總之係親戚都幾似樣)
咁真係唔知出英文歌做乜
樓主呢份工都辛苦,記得要飲水同食飯,保重呀!
希望你之後都步步高陞。
多謝關心!做得呢行都預左辛苦

你句問題好串,但中哂point
勸樓主爆得差唔多就好停。如果你係真嘅,為將來設想,無謂答太多俾人估中你係邊個
Karen都叫高層
以為求其拋過名就得 但同事實不符
梗係辛苦
9up咗成晚仲keep住喺熱門
正常啫
Viu都出名孤寒
外人睇唯一可取少少係無咁多山頭主義(對比隔離台)
最鍾意邊個成員
Karen都算啦,再上魯生啦wor
你係咪都同男團成員一樣記錯左hair係化妝
好擔心樓主
咁夜仲做埋顏色姐姐嗰份對服裝
咁少人跟衫咪會自爆
佢地公司打算玩短線都冇計架
有冇跟過其他男團(E/P),感覺如何
你咁快篤穿佢?等緊睇佢繼續表演架
不過陣間可能又話係另一單冇爆出黎
但費事講咁多
樓主:今晚要開OT攰到唔小心搞錯咗添
真心覺得如果唔係肥姜,其他11個都係屎黎,
就算唔聽歌唔留意電視的人都識姜,其他個11隻真係呃飯食

利申:做Sales 曾經幫過未紅的肥姜,都幾有禮貌,怕怕醜醜咁
上弦幾
Alice 同jer單嘢係咪真
清坐左幾耐
記得上過泥一次,金髮都幾日系,今年自己出左隻歌冇乜人聽過但我地覺得都唔錯,佢地傾我冇得入去聽
咁我地成班小職員都唔知公司點搵佢出泥,因為佢真係冇乜人識(ig1xk?)
最後先知原來係xx個親戚,當然佢瘦好多啦,但都幾似樣
不過佢好似唔係好受公司(花姐?)溝
咁鬧火火嘅都唔係話好勢利!相對嚟講,以為弘一殺咗唔知邊個全家要報仇,鬧到要佢消失!
好奇人工有幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞