iPhone 15/plus/pro/pro max手機殼&mon貼討論區1

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
官網未有
邊度可以買calio
apple care 而家花唔會換, 要整爛佢
仲諗緊加唔加AC+好
AC+ 唔係比你花左就去換

當然都可以試, 但好煩 又要check黎check去
香港代理話無美國果個方案
所以伏已中
佢話唔係開錯 只係有另一個version
唔會再補發 只會11月另外賣
防偷窺mon 貼有無介紹
價錢無所謂
想問下AJ透明殼會唔會好易痴手指模?
UNIQ條邊好易黃
上年買咗個 個半月條邊開始黃
Imos係咪去星際搵可以幫手貼埋 有無邊間推薦
有冇人買左spigen 15 Pro Ultra Hybrid (MagFit)?
想知重唔重, 幾多克?
想問問Caudabe隻Lucid Clear有冇人用過
見你地都係推Sheath多
軟邊

閃魔防窺
已退款
我買咗藍色版在pro max 到用條邊勁粗
退款洗唔洗寄返盒野俾佢

親自拎上去
佢當送比你架
佢呢批貨都唔預賺你錢
只係整出嚟俾你班人拎到新機幫佢試用
加上Mon貼根本唔值錢
Imos 今年用隱形 logo. 咁多年未見過有牌子咁做 。靚嘢就係唔同啲 。
https://youtu.be/L4iwQTR2Ygc?si=YVJEziME41m7vWpu
其實破璃貼就係要嚟爛,佢唔爛咪個 mon 爛 。

但爛之前,好嘅 mon 貼就俾到同原裝 mon 近似或更好嘅觸感。imos 係貴但就做到呢點 。

平嗰啲一樣頂得住跌,除觸感差咗之外,師兄可能未試過連貼連mon 一齊裂 。嗰時你先會知,一係ac+祼跑乜都唔用,一係用張好嘅保全家 。
見大家都話閃魔漏光
啱啱拆case攞出嚟望下 真係有漏光

我個case向上包得多少少所以唔覺
但呢個的確係產品問題
大家買其他牌子或者冇黑邊嘅版本啦
我用一輪再update
殼面有 coating 初時用不太易,但都有啲 。
用得耐 coating 慢慢無就開始會 。但有手汗就會明顯啲 。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞