iPhone 15/plus/pro/pro max手機殼&mon貼討論區1

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
vintage feel

買其他brand 重好
點解咁堅持用官方殼既?
純粹好奇
個magsafe 最fit
上面寫住15 pro
有冇人一齊
香港舖邊度有HODA賣??
周圍都搵唔到
旺角星際城市,信和
師兄你個Caudabe殼係官網訂定係邊間實體店買
聽日拎完機想去先達/旺角附近買呢個殼
點解要買Hoda?
講玻璃質素就真係同Imos差唔多
但coating 上年出大事,一撻撻咁甩

仲要賣起上嚟冇distributor幫手分,d黑店係直接聯絡大陸嗰邊

咁會出咩問題?Imos, daremac都有margin, 即係一定要係distributor訂嘅percentage
唔可以多唔可以少
如果你買hoda, 基本上d奸商可以charge whatever they want咁濟 雖然話就話有價錢牌有其它牌子做競爭,有人會間價

但道高一尺 魔高一丈,總不免有d客傻下傻下咁比班黑店

買imos算啦
磨砂手機殼有冇推薦
有冇咩Magsafe配件推介下?
Sheath ships now with a newly-designed cutout for Apple's new Action button. A version with a button cover for the Action button will be available in early October. Orders placed by 9/27 will receive the cutout version now, and will also be entitled to a complimentary button cover version by request once it's available.

你上佢官網睇就明
有無人用過究極防禦既高清貼?會唔會好易痴指紋?
閃魔貼同碳纖case都到左
用緊13promax 透明殼
Magsafe痴得實
唔好嘅就係好快黃
正正就係你呢款藍色嘅位
咁呢代應該見唔到黃
Imos好易碎 daremac好唔好用
會唔會變黃?
imos 同 hoda玻璃質素差唔多…
你係咪用藍寶石?
Daremac 主打防窺, coating都係唔夠imos靚
用緊普通嗰隻 藍寶石太貴
咁應該所有牌子都救你唔到康寧玻璃隻隻韌性差唔多
藍寶石仲易碎
有冇考慮學某d巴打用閃魔康寧一個月換一張?
Coating 一個月甩晒但每個月換一張就冇事都冇 爆咗又再即換
清輕唔輕?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞