iPhone 15/plus/pro/pro max手機殼&mon貼討論區1

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
我14pro都要1星期你慢慢等
整體透光aj比較好,spigen 機背都好 但四邊就一般 。

手感一定係aj全硬膠最好,四邊夠薄 ,又貼身 。最鍾意佢跟晒窿位 。
Ultra hybrid pro 四邊tpu較厚 ,tpu有啲痴痴地,有人鍾意無咁冼手,但我唔like.
師兄識野
真係好正
揀 imos, you won’t regret.
響邊樹買?
calio 點解唔考慮嘅
標榜抗黃 而且係硬底
等緊佢出review再決定入唔入手
用srsworks
真野
點解會講人地電話入面野 痴線
因為個防偽標籤喺左上角 今代打燈先見到
會有個imos嘅印係到

有無人用過
求包膠
14pm用緊, 其實同ipitaka差唔多, 都係大陸牌子, 不過平過ipitaka
其實應該買apple care 祼跑算
年年買套 貼都成千銀 一跌唔好彩爆咗又要用幾千維修
軟邊定硬邊?
之前一直用spigen點跌都冇事,4個有bumper,換咗犀牛盾一排個faceid就跌鳩壞咗,得個樣冇瀉力,垃撚圾
想問Pro max 用邊隻透明殼係薄身既? Caudabe Lucid Clear 得唔得?
spigen同ringke都係泡菜好野,但設計唔得
有冇link
以前都貼開imos,但之前試過跌電話落地,一次張貼就裂晒,3百幾蚊勁肉赤,之後就無再貼過imos
其實呢個情況, 我之前見到有人share 可以用支牙籤點d 食用油, 沿住條邊掃d 上去, 再用支牙籤了下個mon 貼邊, 整幾下就冇曬d 氣泡
我試過一次都work, 用到換機都好似冇乜影響到部機 (唔知有冇副作用, 純粹share only)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞