iPhone 15/plus/pro/pro max手機殼&mon貼討論區1

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
13pm啲貼啱唔啱15pm用?有盒全新未開買嚟備用 點知到換機都未用…
唔啱 多咗嘅貼直接賣咗佢啦
唔想搞咁多野, apple買貼用唔用得過?
我都想買dbrand
但想等review先
真係攞走 Power Support Air Jacket

除咗AJ同上述嘅牌子,其實條街大把值得留意下睇嘅牌子....
ZAGG, Catalyst, SwitchEasy, OtterBox, Jtlegend, Speck, Nomad ...etc

買嘢前,記得做下功課.
話超薄,今晚去睇吓
有冇人夾uniu
我見有透明磨砂
Fine woven?
垃圾黎
14 pro max 機殼 岩唔岩iphone 15 pro max用?
摸落幾c服 反正都係用半年-1年就換
Gadget gang試過話有小小鬆
caudabe 仲靚過aj
諗緊要呢個定係caudabe
都係用casetify好,靚好多
唔係頭一個月都可以買返?
手上有幾千蚊Gift Card
睇過官舖透明殼暫時好似Otterbox最好睇?
有冇人知係咪都係22號有實物?
你買之前佢要幫你check機
如果你花咗跌咗落地下爛咗爆咗
佢唔會畀你再加apple care Plus
收左貨,絕對值得買
當然最好自己摸上手再決定
部機仲快過個殻到22號收機,16號落單買殻,要26先送
有現貨,唔使等到22號
扲機即買
但學巴打話買保險會唔會好d
其實都係時候下個post 咁樣:

皮: nomad , native union , uniu , caudabe , alto

透明: Clear case, Catalyst, Spigen

保護性強: 犀牛盾 , UAG , Mous

其他: casetify, caudabe, ZAGG, SwitchEasy, OtterBox, Jtlegend, Speck...etc(歡迎補充)

Mon貼: imos, hoda, 閃魔, 究極防禦, Belkin , 綠聯
但係埋沒咗邊框特色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞