clockenflap 2023 lineup!

1001 回覆
309 Like 39 Dislike
我唔理解 聽歌點解要分紅唔紅
紅 會好聽啲? 只有岩唔岩自己聽 岩唔岩mood
邊隊紅過邊飛 我就無意見
而音樂史 都唔係人人有興趣
計view數咁baby shark最撚紅添啦
草東我麻麻。 有冇得搵李志
3月除咗headliners其他都少有名氣 唔會去正麻麻
mirror 最紅最好聽
真, 好撚弱智 聽歌要揀紅唔紅黎聽

呢個post因為大把傻閪唔係因為我推都唔知邊個yoasobi
屌你老母計view 數
CD年代同串流年代根本無得比較 / 無需要比較
同埋香港brit-pop知名度同英國(全球)應該又有出入
主觀感覺Radiohead, Suede, Oasis, Blur香港比較多人識
Pulp係少D但唔差得遠
(The Verve接近, Manic Street Preachers, Mansun, Supergrass再少D)
嗰個年代brit pop真係好美好
Pulp同The Smiths同期 甚至再早啲 Morrissey已經影響緊Radiohead
Pulp vs Joji 抝嚟都嘥氣

我淨係知到時Common People 同Glimpse of Us大合唱肯定對面海都聽到
我好早知 會搵佢地
我試過聽 只可以話唔岩我
所以我無乜驚喜
夜繽紛
好似 河蟹左
音樂節唔係歌星校勁嘅地方
邊個紅啲/冇咁紅其係唔重要
而係觀眾可以係一個地方感受唔同嘅音樂
其他有咩好嘈
好撚慘!
一隊泰國band都冇
肯定好多毒撚搶飛,係唱idol個陣表演御宅藝。
買多左幾張3day飛$1900一張
Tg: @asassase
有Yung bright 都開心
pulp blur 呢啲去glastonbury一樣大把後生仔迫埋入去全場識唱
因為netflix 廣告呢啲好鐘意用舊歌 引到好多新人
但係香港就冇呢支歌仔唱
你咪做爛市 我哋呢到唱好cocknflap
希望下轉有返韓泰
麻煩各位睇show 比返d 禮貌,咪再夾硬攝入去,冇位就係冇位,夾硬迫入去大家睇show 都辛苦,3月睇Arctic monkeys 成班死鬼佬後排拎住杯酒咁excuse me一野屌入去撞開d 人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞