clockenflap 2023 lineup!

1001 回覆
309 Like 39 Dislike
我開場前係裡面好逼 後面密質質一堆人
但係開場後係疏返少少
好似冇咁d gothic 野post rock果d
定我已經out 左太耐冇留意。
呢幾年少左睇indie show
Metal band 都好似多左幾隊,但感覺都係逆流嘅變化版
想聽d core 野,有冇新band 推介
依家仲有飛 咁易買ga
問題只係佢應該係近4,5屆最弱既sunday headliner...
邊會清得咁快
講真,即使我淨係為yoasobi去睇,我都覺得有人又要晨咁早霸頭位又要唔enjoy其他表演者嘅表演係好冇質素同好唔尊重。
希望唔好有yoasobi fans咁缺德
以你件假膠logic黎講yoasobi先應該係sunday headliner
https://www.youtube.com/watch?v=ZRtdQ81jPUQ
老實講d人米又係為咗睇YOASOBI
俾千幾蚊聽佢哋唱得幾首唔係好抵wo
李拾壹曲線返香港
Lm
覆快d啦屌
lm
你仲特登喺YouTube search嚟睇有心
就係後悔緊剩係買左一日
你自己鍾意嘅genre多人玩就叫百花齊放
唔鍾意嘅genre多人玩就叫單一
上面已經一堆咁嘅fans
想交配係咪留tg就得
britpop 三巨頭你都話lineup弱
咁你講下而家除左呢埋有冇邊d 多
我認我孤陋寡聞,咁請enlight 我介紹下其他genre 又新嘅
唔識欣賞好嘈好頭痛
壓軸同壓軸前一個,用時已經好唔同
冇所謂
我鍾意咪得其他人鍾意咪得 眾口難調
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞