clockenflap 2023 lineup!

1001 回覆
309 Like 39 Dislike
大把飛
細band多,好少大metal 大 band
諗落都幾奇怪
我暫時剩係為左yoasobi買左單日飛
但如果諗諗下突然想去齊3日既話要比3日票硬食多1倍價錢
完全唔比機會人反悔
任買喎
想佢比fleet foxes 我,好想聽blue ridge mountain
可以放返嘅
不嬲啲music fes 都係咁
唔好話3日你買兩日都貴過3days pass
就係咁樣吸引人買 3days 嘛
有萬青 草東同Pulp已經完全值回票價
大台空間幾多既, 其實後d聲都夠同埋睇到芒,企得都鬆動~

仲有,其實早到唔係問題,但早到而之前d表演係台前面坐喺度電話明霸位就仆街d~ 3月唔係太覺有呢d人
佢上次先叫人唔好提pulp 睇黎佢今次又會去廟街夜繽紛
乜尻試當真 、 成龍鼻 都叫歌手 你就知垃圾港豬無撚得救
慢慢屌我「老屎忽唔接受新野」
呢啲先係真正夜繽紛說好香港
我會跟住佢一齊行上前
佢出道嗰陣youtube都未出世啦傻閪
講真幾年仲可以百花齊放,咩style 都有。
呢幾年得返d hiphop 撚autotune撚。
都唔明點解搞咩而家搞到咁單一。
佢哋7月喺Finsbury Park開演唱會都仲係爆場
睇過外國rock festival, slipknot, lamb of god, Rammstein 乜都有好正,記得one ok rock都冇人睇,4,5行人到
大把新嘢喎 係hiphop紅啲啫
建議買3日
都係種享受嚟嘅
當識下多啲唔同嘅樂隊
件傻鳩成3張野係到扮00後真係弱撚智
有咩奇怪個個fest都係咁玩
好多人都係因為Joji而買,幫咗20幾個外國friend買,佢地特登就係因為Joji而黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞