clockenflap 2023 lineup!

1001 回覆
309 Like 39 Dislike
真心,未去過的話周圍睇吓已好好玩,重有幾個DJ跳池你自己行入去跳開心舞都冇人會理你,唔鍾意買杯咖啡坐低hea下,淨係買杯啤酒坐喺草地又得
同埋你入到去就會去唔同舞台睇吓show,其實好多未聽過的表演者都好好,未睇過band show的又可以入去感受吓同香港果啲演唱會有咪分別,好多唔同類型表演者入到去真係一次過可以睇晒
我自己覺得入去玩個feel重重要過lineup,當比自己玩幾日,所以之前都係唔理有咪line up就買blind bird
冇認真逐年比較,3月個line-up懷疑係咁多年最癲
幾次都衝前
仲記得07啲人ok好玩
出嚟成件衫濕晒因為痴咗人哋啲汗
15個次啲人真係唔得掂仲多咗好多支蝗
fes個幾日會覺得自己好似去咗外國咁
音樂節好玩啲啦,我相信唱歌嗰個都唔會將兩樣嘢對比
成日覺啦佢地好似babymetal
溫拿幾有創意
以前blind bird好平
睇嚟以後無呢支歌仔唱
香港被比下去,無以前咁吸引
跳起夾向空中一陣先落返地面,人人都話硬件差,最前感覺唔到真係青春回憶
撐你 聽歌 一定聽潮流
成本貴掛
藤井風我都係近一個月先識,啱啱買晒兩隻碟
唔使諗 日本妹子好均真
係個日就個日先出現
比livenation食左預左貴,無諗過直上$2000又無早鳥…
如果真係要練定體能
估唔到呢度都有老鬼
07個次前面真係玩到癲
剩係想睇joji 1280睇個一陣好似好唔抵
三月果次玩足三日 完fes果下真係會有 post fes depression

就算淨係識headliner都好 入到一個fes一定有好多唔同artist會吸引到你 你會發現到好多你完全無諗過會中意嘅band 行到一個台又企停un 下 玩到攰又可以坐響草地chill 下 三日你可以放底晒日常生活啲bullshit 完全浸泡響音樂既世界入面 成個體驗真係more than music

都好推薦好多平時冇玩開fes 只因為Yoasobi禁咗入嚟既巴絲打都試吓買3 day pass 感受下玩fes既vibe
要上班
15個個List太短又係唔夠喉
expo真係音響搞唔掂
Wang Wen
仲要warm up guest完咗成個鐘先出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞