clockenflap 2023 lineup!

1001 回覆
309 Like 39 Dislike
咁可能clockenflap個主辦科咗好多水
solo場要自己搏回唔回到本
不過yoasobi而家個名咁響我覺得真係去邊都未驚過
反而連人氣最高漲嘅時候都唔搞就唔知以後仲有冇機會
3月抵到爛
以為blur出完碟會嚟,點知係另一隊britpop
唔係好明你嗰個概念
其實如果想睇嗰隊係後面咁霸定位有咩問題,咁係官方安排問題
好似日本summer sonic都係不嬲冇咁熱門嗰啲就係放前面,咁我都係用自己時間喺入面等多啲時間去睇
咁假設到時當日我讓咗畀其他fans入去睇,你係咪確定我自己想睇嗰隊到時可以去返前面先
之後你又要假設人哋唔撚enjoy,咁好老實如果我本身唔識嗰隊嘢自然就冇我自己鍾意嗰啲咁投入㗎啦
即係係咪要每一隊都嗌曬好enjoy跳曬咁樣你先覺得叫尊重
你唔畀我嗰日聽完覺得正先再入坑?
呢隊真係為live而生既表演組合
由排舞、run down、串場短劇都係佢地一手一腳搞哂
仲要風格勁癲
真係好撚正
為youtube而生
Noel 28/11係首爾
不過佢好似冇玩過music fest?
咁多年來世界各地大名嘅歌星真係好少嚟香港,始終市場細場地細,日本不嬲唔出國更加添啦,而家亞洲地區去新加坡 台灣都唔嚟香港,椎名林檎、mr children 咪係囉,冇㗎啦
專場主辦有風險
要有人揹數

將粒星賣俾festival
收戲金
直接了當

Clockenflap 個 reputation 又ok唔怕做左個樣衰既演出
睇唔起香港 黎緊東南亞佢地都會開
冇. 會check 身份證
Muse 草錢去外國睇la
Muse 2007第一次嚟香港已經有睇
香港本身場地硬件差音效唔好
2015個次嚟
直情觀衆都唔得掂
好多MK妹睇完套19 吸血新世紀先聽
又要拖住條仔霸前企定定拍片
人哋企前跳仲「習」人撞到佢
但好似係可以喺音樂節中途轉名畀人?
即係睇完第一日,就轉張飛個名畀第二個睇第二,第三日
完全係為左佢地先買 3 day pass
一堆殘體字留言屌
好難得佢哋嚟香港,點都要睇
細規模嗰啲或者有囉
07企最前,15已經要坐向最後山頂位了
笑左。weak 條毛。唔識就話weak
以前嚟過好多次
有次嚟到Brett 爛聲破壞晒我心中形象
從此決定唔再睇
睇唔到唔會可惜
無得轉 入場Check身份證
第一日入咗去之後就會lock咗唔俾再改名
3月太勁
加多個vaundy就好
今年係咪仲係用條白癡手帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞