[月經] iOS集中討論區 (236) iOS 17正式版update

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
唔好周圍講
等 d 人衝去買 max
準備入 pro
lock screen個鬧鐘提示好sharp醒
但今朝賴咗床
35mm 好洗好用
如果有埋50 就夠好
粉紅係真係靚
13粉都靚
屌,開始驚,剛出門口
其實粉紅色一定大把女買
咩年紀都啱
可以年年出
出貨都要10月
我用咗成個禮拜啦,係今日突然出事
有冇人iphone13升左覺得如何
Digital zoom vs optical zoom
Optical zoom係最清 點解可以自己google
Pro 3x同max 5x係optical zoom 其他都係digital
watchos 10 搞死埋ultra 添啦
有冇邊個review 有講14plus 嘅殼可唔可以同15plus 通用?
想問升左17有冇大問題?用電有冇快好多?
會唔會係因為iOS 17問題?
本身想換15 pro max 但係好似越嚟越多問題咁
無, 琴日用左一日, 用落d電同16.7 差唔多,都算ok 無倒水
大問題未有
係ccb 銀行app未用到
追post 見好多人有同kaiboard 撞
但我13prom 無問題
可能散熱設計問題

近日在 GFXBench 5.0 資料庫中,出現一筆 iPhone 15 Plus 的成績,在 Aztec Ruins High Tier 的測試中,iPhone 15 Plus 拿下 47.9FPS 的成績,作為對比,上一代 iPhone 14 Pro 則是獲得 40.7FPS,意味著 iPhone 15 Plus 的表現高出 19.1%:

不確定是什麼原因造成這個差異,目前推測最有可能的,應該是 iPhone 15 Plus 的散熱系統做得更好,才會出現這樣的差距。
收到 唔該巴打
打字同censor好用左
冇之前成日high錯字同個censor放大鏡再放大啲幾好用
我睇GG條片 佢話14殼15都用到
Plus無講 但睇尺寸兩部都接近一樣
收到,睇埋佢條片先
屌佢,幾分鐘跌一跌,而家得返19% 已經重開過
準備去旅行,都唔知點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞