[月經] iOS集中討論區 (236) iOS 17正式版update

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
但係消費者都會想知道知道耐唔耐刮
真係會有啲幼到20w都過唔到嘅c to c線咩?
Sor 我係指我自己
可能用錯
虛心求教會唔會好啲?
但佢都係偏向sell機多啲
對我來講
室內太近
室外唔夠遠
3X兩頭唔到岸 暗少少就切主鏡 真係好雞肋
佢都係吹奏 但好少人好似佢咁用大量比較同前瞻
冇問題㗎,要做啲破壞性嘅測試咪自己買
買3A線算 又平又冇咁粗
打機應該等Metalfx 正式開始support 再睇test

Apple咁強調Npu 無死錯人
咁你咪等賣街版睇人drop test囉
而家係恥笑條女以後冇review unit咋
想問iOS 17個”listen to page”
siri set 左中文係咪唔識讀英文page
但battery life真係應該有一定保證
3X-4.9X 15 pro會清晰過pro max
硬件問題
但一到5X以上當然係pro max好啲
佢predict下代有連續變焦講到似層層
谷人買s23u
包括我
有無人更新左ios17 之後一spotlight search 就hang/lag 好多秒先有反應

重開過機都係咁 我暫時懷疑可能係撞kaiboard.... 因為我轉返普通keyboard 暫時又好似未有事
加少少應該唔會死嘅
唔通啲Samsung fans會無端端過檔用iPhone 咩
A16 tune咗成年一鳩樣 tune到A20?
係撞kaiboard, 前面已經有巴絲講過,我都一樣情況
呢個就OK嘅

不恥下問
不以向身分較低微或是學問較自己淺陋的人求教為羞恥。語出《論語.公冶長》。
謝謝
請問係因為鏡頭兩者本身有分別?
還是螢幕問題15pro會清晰啲?
用左幾年iPhone 3x 都厭 反正要換機 冇理由又換返pro 3x
又話update watch os 10 就有snoopy,點解我隻SE唔見有
S24U 都差唔多出 忍下啦 可能有12x 呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞