不得不說,JPEX呢個出金策略真係好撚屈機,最後好大機會全身而退

210 回覆
849 Like 35 Dislike
成件事就係詐騙 如果最後合法一定係法律有問題
KK園都未拉到啦 唔好比希望人
咁有錢係咪唔拎

對苦主黎講錢就已經放左入去

你1%拎唔拎,10%拎唔拎,30%拎唔拎?

定你strong hold等100%都得,幫左佢添
今次哩單應該係近年最大香港詐騙案
1000蚊收999 收續費
gross profit 99.9%

走粉都無咁高
限咗提取上限係1000,都唔會拎到10000
有料
香港成功 變做國際慈善中心,超哥好野
到底要呃幾多錢先可以月入75萬
唔係我講架,係報左警既苦主講番班警察點回應佢地,班警察係exactly 講「仲營運緊出到金冇犯法」,所以咪撚緊警察,警察又撚緊苦主,拖緊時間,明唔明
講珍 搭呢個棚真係勁
又港鐵大廣告,又請kol
冇番咁上下資本都搭唔出
講真 有錢佬真係好難從有錢佬變為窮人
冇錢了,就拎啲錢出黎集資下 又走佬
啲資本咪喺啲客度抽出嚟俾咋嘛
反正啲人蠢過豬咁 同佢哋講啲幣升緊最好遲啲拎
班人就傻更更咁聽哂話唔拎
似係見有詐仔出現
幕後老細就收網
Jpex 從來都唔係交易所
我都佩服既
客個度抽出黎 呢句係事後㗎嘛
之前會預到有人中招都勁㗎
屈係邊...?

真正班金主,一早已經全身而退
再呃多浸都無本身個筆既1%......
buy time 走佬就真

有咩咁屈......
而家係拉唔到jpex 幕後

乜撚野9xx 出金手續費過撚到reasonable man test 咩

一句點解出金係1000上限,但手續費係9xx 已經解唔到
中咩伏
你拎到可靠料,就自己all in致富啦
洗乜賣料俾人贏
樓主你算好彩架喇,有第條友同你開一樣嘅post,幾多傻仔俾負皮

我覺得JPEX最後可能無事
https://lih.kg/3501202
1000拎1蚊即係10萬拎得嗰100,咁叫止蝕?!
假設10萬拎返25蚊都係2500蚊
數都未撚識計點解咁多正評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞