不得不說,JPEX呢個出金策略真係好撚屈機,最後好大機會全身而退

210 回覆
849 Like 35 Dislike
勁撚過咖啡兄第
JPEX 捲走嘅錢至少幾億美金
好耐之前已經話檔野同大賭誠一脈相承
單野中港台都有人中
報警既人都唔知有無受害人數既1%
師兄 夠鐘食藥喇
當年大把人係佢手上搵到錢

勁把炮,深水埗派錢轉頭比人搭走
你真係唔撚識嘢
原本賬面上1000蚊都係屬於個user,即係jpex嘅負債黎
而家user accept 999手續費出金,即係呢999蚊已經變左佢地revenue而唔再係負債

咁真係吹佢唔漲
拉人講証據嫁 唔同郭安
你被人厄左好多? 跟本正正經經係唔會搞成咁
前兩日有1000u出20u
都見到一堆人出金…
佢慢慢咁調低真係會有一堆人忍唔住止蝕咁出金…
係其他post有人講得幾好幣少係智商filter
99.9我都估除左試之外應該都唔會有人岀
但降到97.5%同入30全岀我都幾很定有人上釣
我幫樓主再講得白啲
用戶入金既金額=jpex既負債
而家用戶出金,上限1000,手續費965,實收35
換句話講,JPEX用35u還左1000u既負債

停出金明眼人都知係JPEX資不抵債,但當佢由999手續費(1U還1000U),慢慢一步步咁變965手續費(35U還1000U),會唔會到到某一步,就夠COVER個債

上述既前設係,JPEX冇直接走佬
開頭泳會同掉錢落街判過
比起科大傑岀校友佢地揾個d算咩錢呀
我知呀,我係屌緊樓主認為呢招好屈機,好大機會全身而退呢個point,呢個策略都返到身,咁呢個世界唔使開交易所啦
講得好地地
無啦啦又拉埋試當真
邊有人會俾$999拎 $1
係諗住食佢就投項輸一半啦
可走一半就大把人走
樓豬真係豬黎
專登做俾公眾睇,等大家知道證監基於無罪假定行事,維護當事公司嘅營商自由
而家係不斷下調緊個手續費,要帶個訊息出來係,「你慢慢等就會等到手續費好平、回歸正常既一日」呢個先係重點,出1000拎得1,已經係第一日過去既事
我唔知有d 乜人會get 到 「你慢慢等就會等到手續費好平、回歸正常既一日」

信jpex 第一次係貪心,再信多次就係弱智
我唔係話佢scam,讚佢賣飛策略聰明
有心拉佢地好易搵到呢班所謂騙子高人嘅罪行,入唔到你詐騙仲可以搵到好多證據。你諗諗就算用艇仔收錢都可以用艇仔chok個上線出黎,然後搵到上線個老細同幕後老闆,商業犯罪要跨國合作都容易D
咁呢個係佢想帶出來既訊息,信唔信就個人既事啦
而且呢個唔係信唔信,而且係必需參與既「遊戲」,只要你仲有錢係jpex入面既話,你可以唔玩咩

樓主明明就講緊呢種慢慢減手續費既手法,可以換來以小錢應付大錢出金既結果。做乜鬼野會係focus第1日既999手續費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞