不得不說,JPEX呢個出金策略真係好撚屈機,最後好大機會全身而退

210 回覆
849 Like 35 Dislike

擺明係詐騙
但而家係d人自願比錢佢
因為打完唔記得改番最頭果句
荷蘭式出金
原來franklapsun都有份,唔怪得咁後生揸林寶又成日周圍飛
明顯睇下有咩大動作 睇返上面 實際有好多資金唔係線上 睇下邊度有大動作就知邊個係大佬
Cap咗咁多水
改個名換過晒d棋再出根本無難度
不過而家大家戒心重咗就難呃d
叉雞intro
之前部橙色aventador 踢爆係某個大老細既名
咁點有人出金呀?
樓主話出金黎減少負債,on撚9
拎返1美金出黎加凍飲?
人哋JPEX琴晚都正式拆棚收網成檔嘢都入唔到啦,但樓豬仲喺度幻想99%手續費係用嚟迫走5,6成人之後就可以正常出返金俾堅守唔走嘅人。

根本由SFC出手嗰刻開始,JPEX仲出公告死撐嘅目標係buy time俾自己擸錢走人同氹班死忠再入金割埋最後嗰浸。

人哋由始至終都無諗過回水,又何來會諗啲樣減少帳面liability嚟方便將來回水啊,樓豬係咪all in咗成副身家先幻想到最後JPEX會100%回水俾佢啊?
幣少係bayc 0.1e果陣已經買左好多隻 佢揸林寶唔出奇
但係jpex背後肯定唔止佢一個
肯回水但手續費貴到99%就等於法律上唔係詐騙只係唔識嘅人先會咁諗
虛擬貨幣同NFT跟本就係搵水魚
拉左林作老師
佢係每1000就999定10000都999?

邊有得㩒 10000
咁點有人出金呀?
樓主話出金黎減少負債,on撚9
拎返1美金出黎加凍飲?

做帛金

起過個雞棚易過搞返起jpex 都已經有曬經驗
背景任佢嗡
咪係 應該報警捉左人先出文 SFC真係on9架喎 出晒文等人飛走晒先報警
倫敦金、層壓式傳銷呢啲係香港玩咗幾廿年都冇事,而就算有事通常係前線啲2打6俾人拉,告得入又判唔重

所以jpex呢類騙局一開始對啲幕後老闆嚟講就係低風險遊戲,肯定長玩長有
騙子要大學學位?
MK古惑仔先知人要乜
乜女都俾佢地溝哂就係咁解

騙子同生存技黎講
學術有撚用咩
係 我一定要搞死試當真
證監開聲就知玩唔到落去 加上林作大水魚拉埋班uncle auntie 入錢 提早收網
肯行動係好事
金主係黎偉業,重拖故技呃哂所有人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞