不得不說,JPEX呢個出金策略真係好撚屈機,最後好大機會全身而退

210 回覆
849 Like 35 Dislike
全世界無銀行搞得掂嘅擠提比佢搞到,FTX都唔得,怕佢更加威就有
公司都搬走晒
重叫苦主幻想人哋開門俾番錢你
等人唔好報警
你係咪有份
你慌改個名之後d韮菜重記得
我都希望成真,單純想睇下如果呢個出金策略係真,咁究竟手續費會去到咩位就搞得掂
其實佢出篇文又唔拉人既作用係乜,班傻仔一樣出唔到金,唯一唔同說係jpex班人多左時間著草毁滅證據
佢係每1000就999定10000都999?
等人收網
係唔撚係呀?
成日話幣少開
佢邊有料開
證監唔知做乜,呢啲野一定係暗啞底拉完人先放消息,宜家一開波就比班騙徒有時間走佬。宜家拉到既只會係小魚毛。
係提D 人收網。

其實平時AML d 指引就叫銀行果D 機構呢,見到有事但未捉人前就唔好出聲既,出左聲就會有tipping off 既問題,有機會負上刑責。

exactly 就係今年SFC 自己做返既情況,明知懷疑仲咁快出聲明。鳩估可能政府真係想搞正規交易所,見依家太多呃人既,就叫SFC出個聲明嚇走班雞棚佬先,之後比錢申請牌照再做。
似黑社會D𡃁
唔講道德幣少真係好撚勁
明眼人都知佢呃錢
但佢又真係有本事同佢呃到班人
filecoin單嘢已經勁
再起個JPEX
SFC講到口係假叫大家小心投資都仲有好多人冇理到
最後執柒埋又完全唔駛上身
走晒法律罅
我都係咁諗, 幣少同大賭李嘉誠呢啲不學無術MK邊有咁醒
背後肯定仲有人教路
之前睇過啲報導以前開141嗰條友應該就係佢地幕後boss
佢係靚咁就合理
屌幣少書都唔多讀,點搞得掂後台咁勁既jpex
講出黎都用下腦啦
一早有人起晒後面成個班底啦,高調呃人呃極都冇事香港真係機會處處

https://telegra.ph/cheater-05-31
佢條鏈唔係睇到仲有大撚把錢?
根本係存心唔比返班水魚
有冇比人打過

除左game theory角度,佢咁樣俾人出金仲可以將個法律責任轉嫁比用家:嗱而家唔係我詐騙拎走你啲錢,係你自願俾高手續費咁出金,法例冇規管過手續費上限
臭都係臭公司個名咋嘛
佢改個名轉場去第二個國家玩咪得囉
電影樹大招風咁
大賭xxx背後有人指點啦
當年資訊冇宜家咁發達 好多人唔知賣料狗係呃錢
佢係每1000就999定10000都999?

邊有得㩒 10000
兩個作用但你數咗三點出嚟
真,拎d手續費還比剩低個班人,又冇得話佢呃人
唔會 d騙子都分晒贓 佢長期hold999手續費撚狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞