不得不說,JPEX呢個出金策略真係好撚屈機,最後好大機會全身而退

210 回覆
849 Like 35 Dislike
應該本身只係懷疑有問題
所以出篇文警告再釣魚睇下係咪真係有問題
點知一出即爆
佢地擺明只係爛頭卒
設局嗰個唔撚係佢地啦
又有人話唔需要任何學識
咁當然啦, 你剩係做演員去水人嗰個梗係唔駛乜學識啦
但點砌個system出嚟, 點洗錢, 呢啲點都要有少少知識水平啦
咪林作囉
「合伙人」啊嘛
你一日仲信幣 一日都係仲會中
成個地鐵都係佢d廣告,唔會係假嘅

佢都收割完d傻仔,再cut埋defi,最後洗底轉生做正常交易所你都吹佢唔漲。當然騙徒搵開大錢又點會甘於揼石仔,到時又會有第二個雞棚撚鳩d死忠嫁喇。
銀行拎錢要99%手續費?
試吓銀行提款1000收999手續費,應該即刻冇左個牌
拎7.78真係多撚謝曬

利申:花生
最應該要著草通晒天果個牙詐反而無走乖乖留喺度俾人拉,開始懷疑根本一早寫好劇本,一係有乜後著, 一係收晒安家費食死貓
林作收幾多錢先肯
佢老母身家至少都有幾億
正一窮撚思維,1000UST可以阻止Bank run?
咪撚on9啦
不如話班狗撚緊班水魚,大把龐氏騙局都唔係一蚊都收唔返照告得入,係咪詐騙係睇個scheme嘅本質而唔係睇有無回到部份水。
由佢出post扮殺人犯嗰下就知傻仔一個啦
正常一個標榜自己讀過law讀過finance嘅人玩呢啲點會唔留後路
單野爆左仲on99出post 真係為佢老母擔憂
停低俾佢拉,差人唔會話你乖
佢仲要自己去俾料人黎拉自己
不如直接自首算鳩數啦
Bank on the run
Bank on the run
I am just a bird in the sky
and no one could take
my freedom away
仲會有人入金?
經濟罪犯好似好容易就有全球通緝
間唔中喺Facebook都仲見到呢啲騙子廣告,咩跑馬賭波tips
條數係每1000,扣幾多手續費,唔係得1000
條友有100萬,每次手續費900,佢最後咪拎到10萬囉,要提1千次即
公屋富豪有d料
1/1000 同total loss有乜分別
成個局預左短炒收網定sfc warn 先出事
我都唔太明
就算係之前咩掘礦機個d 弊少咪又係隻棋 咁都唔知佢背後仲有金主既 應該都係弱智低能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞