高CP值 日牌衣著討論區 (4)

1001 回覆
15 Like 10 Dislike
唔係好吸引
都係Uniqlo C最好
Gu件open collar shirt質地如何?
易唔易皺
無啦啦多咗個nanamica 咁撚貴?
留名等圖
youtube有條片介紹呢條牛啦
https://www.youtube.com/watch?v=0Z-1BPDpIe4&ab_channel=%E6%9D%B1%E4%BA%AC%E6%83%85%E5%A0%B1%E7%8C%BF

28腰著S碼上去一定要綁褲頭帶,未知洗完之後會縮幾多,唔想oversize可以買直腳版,平少少
日版north face去街邊鋪頭定outlet買好d?
你想齊款就街舖買
outlet好少款,同埋都係少部分有折
試下journal standard
利申無睇開女裝
28腰
即係outlet價同街鋪相約?
大部份係
東京情報猿新片介紹Beams百名品
去東京旅行唔好錯過
https://www.youtube.com/watch?v=mE0yI0KUyyI&ab_channel=%E6%9D%B1%E4%BA%AC%E6%83%85%E5%A0%B1%E7%8C%BF
Outlet有時有好嘢,上年先執咗件purple label classic款黑色
佢個幾個行街地圖都算幾齊
夠膽喺連登po大陸佬youtuber,師兄有料
我都睇開佢
呢條友係幾好睇

但佢著乜撚野衫都係同一個玩法(超撚大件)
最近唔記得邊條片間間都話冇自己size買唔落手
冇xl xxl 就唔識著衫咁
下面comment 都有人話到底你環著幾大件
PS 有一兩個鏡頭見佢著起件衫fit size 至大少少咁 其實幾好睇
但佢擰撚曬頭咁
應該係上個禮拜六嗰條片,我都同意佢話size唔夠大嗰啲其實睇落已經幾fit 不過佢著返佢認為最啱既size嗰陣又唔會覺得大得好怪既,佢係carry到city boy
btw可能我見識少,有啲brand同舖我真係睇佢有留意,例如ssz, hw dog, freshservice, 1lkd, 原宿間gr8
同埋佢介紹啲餐廳好多都幾正,幾啱獨遊食
有冇巴打買過 saint mxxxxxx
想問問 其實如果東京邊個地方會多d 上面講既牌子 nano universe beam united arrow 之類
主要唔想幾個站行黎行去

新宿 銀庭 定 涉谷
男裝經常被忽略

得返UU同JWA
明明女仔著男裝都好睇
正到癲
平靚正嘅有
貴靚日產亦有
一定要去睇下
有啲想試,但個價好貴吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞