高CP值 日牌衣著討論區 (4)

1001 回覆
15 Like 10 Dislike
請問大家有無試過係Daytona Park 或者beams online store成功用Amazon pay俾錢

最近好似兩間都唔俾送去集運倉
之前買無問題 但要用JCB卡
可能而家太多人買block哂堆轉運倉掛
巴打 想問梅田邊度多依類brand?
我都target緊依種價位 諗住黎緊11月去旅行掃貨
買日牛嘅話有冇推介
Resolute 同orslow beams會有
其他pherrows ues 都唔錯,唔介意武肺時武漢加油過就可以睇埋fullcount
同frd plan咗年尾到年頭去大阪
撞正一月一好多鋪都放假 但跟住就轉地點去京都
京都有冇邊到好行
目標想買beams, TNF紫牌同cahlumn
或者有冇其他推薦 好多年無去過日本
resolute直接係一間日本賣牛鋪既網買,免運既
除非你想要林生個簽名
United Arrows 出既野,買唔買得過? D料好唔好?
唔知你最後行程點,簡介下先
大阪就去橙街一次過掃晒Supreme wtaps ce purple label bape ,然後parco 入面再睇埋human made
其他商場再睇埋freak store beams snowpeak ,應該唔難搵

京都就human made+ descendant+ beams Japan+visvim
特別係descendant ,少有有實體店
希望幫到你
又得不過穩陣可以去beams試咗size先
貴貴地,但係幾靚,睇啱就去馬
4000幾港紙, 要考慮下
睇中咩
啡色Wool大褸
香港點著Wool大褸。。。
Cashmere 大褸都係咁著啦
大把人著
粟米式著法解決到
唔會著唔到,只可以著嘅日數好少
所以我個人唔會投資太多錢落厚褸
TNF紫牌啲野好柒貴, 性價比好低
1年可能著到3-4日, 算唔算著到
試過喺木更津outlet 買到紫標件65/35 mountain parka ,千五蚊就ok嘅
去旅行著
如果睇埋Sandro theory cos 加其他日本brand都唔夠呢件好先去馬啦
我見Zara都有件差唔多,但平好多,唔知arrows係唔係日本造?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞