高CP值 日牌衣著討論區 (4)

1001 回覆
15 Like 10 Dislike
我以為你講緊牛巴開個西裝post嘛個度無人會recommend g2000嘛
質料上我都覺得muji 真係每況越下嘅
入牛巴個post 講豬2千,畀人橫掃出嚟
所以我咪話其他評論我都無意見,但西裝post會講g2000真係笑咗
因為g2000藍店唔擺頭po避談啫,果邊都講緊身不由己先會揀Uniqlo、H&M、Zara
以前唔識野買左好多件uniqlo恤,而家擺晒係度淨係出街先會著,良心建議想正式啲,比得起幾舊水一件恤既話都唔好揀呢三間
其實zara cutting都完全唔啱asian
幾舊水出去整house fabric 都得啦
唔識咪叫間鋪幫手執幾件大眾返工style 實無死
料又靚啲又唔驚size錯
美國佬不嬲闊cutting
英國嗰邊先興窄
push
佢係話淨色tee+blazer/pullover
無所謂ga
polo+blazer咪一樣
睇佢想唔想著polo者
polo+blazer
香港無貨翻的。
thx

好唔甘心冇曬73size, 85咁撚大嘅size仲有貨

本身已經10月10幾號諗住去試咁快賣曬
想喺IsseyMiyake.com買嘢,但佢要先登記做會員,所以一定要有日本電話收SMS先得,咁有咩方法買到?
代購
減價一日, 件樽領衛衣已經無曬大碼, 都痴線

件大褸兩隻色都斷貨
見到今日都仲31度,件樽領我放咗入cart諗咗幾日都係刪返走
一減就斷 班友有無咁撚餓
反而日英美大熱個件雙面外套 香港完全無人要
雙面褸同大隻佬羽絨反而無人買
應該無,早幾個月佢revamp咗個網後就唔得。以前係用集運地址買到,不過我都係買過一次,以前全世界都買到所以好易sold out要mon住佢restock時間。而家係見住有貨但買唔到
同埋依家入唔返佢會員嗰頁,去日本親身買變咗無得儲同用積分,無咁抵。之前用佢啲積分喺日本買係除咗退稅外,拉返均條數仲有多接近9折。
不過日本實體舖都係好多野sold out,唔似得香港賣得貴到仆街所以成間舖都係貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞