高CP值 日牌衣著討論區 (4)

1001 回覆
15 Like 10 Dislike
應該有得close
佢彈出嚟提我冇所謂
但我加唔到啲item 入購物車
突發!有返黑色
已落單
SEE SEE / SFC個湯本弘通做咗大陸版Nautica總監 之前一路當大陸版係日版既山寨版真係唔再識點為之真假
又冇貨
成日去完日本都買勁多needles 著
終於買左第一件saint mxxxxxx
長谷川走左之後d款完全買唔落手
買Cahlumn好過
係日本買真係平勁多,啱啱係k11musea見到個價錢貴到
但cahlumn都唔係好買得落手,加上city boy過過地氣
日本買差唔多平一半
係,有時網購撞正減價,六舊多啲就有條長褲
佢條短褲我著完一次之後賣左
淨色白tee幾好著
cahlumn好普通
啲料係幾厚身,但真係普通咗啲,同埋有次老母見到件雙面著tee問我係咪未剪tag
你喺日本正價定減價買?我1月喺東京見啲熱門item例如track pants, track jacket都無乜減,係喺beams japan見條牛仔褲幾抵
反而啲歐美online shop好似ssense, end甚至香港IT, Juice啲熱門野例如patchwork flannel, tee可以半價以上
我自己買過覺得最抵係喺IT買過2件tack jacket, 喺Juice買過件patchwork tie dye hoodie,好似都係7舊水件倒
track pants 6舊水?咁又真係抵喎
係呀,summer sale佢減到1萬yen,不過我見到個時已經有嘅斷碼
track pants 6舊水?咁又真係抵喎
係呀,summer sale佢減到1萬yen,不過我見到個時已經有啲items斷碼
我係日本正價買,無記錯好似23000yen到
因為多數靚色既話係要開賣頭幾日就要去買
尤其係HD PANTS
我自己平時去睇Needles既話就去開
beams ,Nepenthes ,b2nd,studious

我之前都有係ssense買過件Needles T
連運好似500幾港紙
不過無計啦你要買靚色就多數要正價先買到

正價入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞