[TVB] 聲夢傳奇 153 鯨落/E先生連環不幸事件

1001 回覆
3 Like 82 Dislike
客觀啲講,中坑好聲音連住帶左啲觀眾直落
不過都要係我gi先做到buff疊buff
應該都係睇完中坑未熄電視
不過你正正經經搵聲1大個幾個常駐
keep 住cover 介紹下新歌 做返個正常音樂節目
一定有得做
其實xix首歌幾好聽
果日晌屯門出show見到eric kwok跟到實,仲有化妝髮型助理跟手,比起AAM永遠得BY一個晌度柒撚朦朦食甜筒真係差好遠
出歌個安排都好好
ig 倒數, 有每個成員個人介紹, 跟住 出歌, 出 MV, APM 夾晒時間
就連其他網站/media 都 ready, 相近時間出 teaser 之類
同時就出 led 廣告, 成 set plan 好晒 呢啲先 真係做嘢

aam 今日唔知聽日事
xix起碼似女團
可以成日聚埋一齊
btw 你使唔使改名
屌aam得阿滋係歌手待遇,其他人大台當做識唱歌既藝員處理,唔會對依間野有期望
環球廢極都係專業唱片公司只睇肯唔肯做唔係唔識做,Eric Kwok可能自己都注資入xix所有野跟到足咪正常番
windy大魚尾段哼唱好正
https://youtu.be/nIrg8toWlQg?

btw,,幾時肯整返次瀏海頭比佢

改咩名
雜誌話 Gi 真名都改咗名嘛
eric kwok兩公婆真係當正佢地親生女
親自做埋經理人
邊個做野甩漏會俾佢屌死
aam班庇護仔自己鐘意邊日入筷子都無人理
【突發】炎明熹改名王爖熹
https://lih.kg/3504337
直搗王爖
你去留言 我pin你
eric kwok做埋經理人xix唔驚冇歌出,最低限度一年三隻派台歌應該有,如果係aam排到死都未分到隻歌
xix係咪唔會派903
首sis有903首播依家播左2次
玩幾首團歌拆caitlin kiele出solo都有排玩
903同環球唔係反咗面咩
揀人ban
eason kelly aga冇事
根本全部MV都應該出4K HDR啦,2023年啦
你原片一定係4K咖喎,之前little magic 同大開眼界又係陣係upload 1080p唔知做乜春
當人地youtube放fancam片都4K,官方MV仲係1080
神劇幾多點收視?
聽講好似大結局高收2.6收視 好撚多人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞